Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ralph pozdě v noci navštíví Terryho ve vězení a přiznává, že nesrovnalosti ohledně důkazů v něm vyvolávají pochybnosti o jeho vině. Následující den se však vyšetřování následkem nečekané tragédie zhroutí a nevrlý detektiv Jack Hoskins je nucen předčasně ukončit svůj lovecký výlet, aby se mohl vrátit do práce a převzít otěže. Glory se mezitím snaží ukonejšit svou dceru Jessu, která tvrdí, že ji v noci v jejím pokoji navštěvuje cizí muž. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžký obrat v celém ději a napětí by se dalo krájet. Probíhá vyšetřování, které přináší stále více otázek. Opět když jde do tuhého, tvůrci to umí prodat. Začíná se nám rýsovat nejlepší seriál dle Kingovi předlohy a možná jeden z nejlepších seriálů z rukou HBO nebo se dalšími díly něco pokazí? Jsem zvědavý a napnutý jak kšandy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická detektívna seriálová "dvojka". Už tu nie je wow efekt pilotu a vyšetrovanie sa pomaly rozbieha viacerými smermi. Tu skôr síce rýchlo, jednou menšou prestrelkou, ale dozvieme sa neskôr v podstate len zopár nových, snáď dôležitých informácií. Taktiež začína byť čím ďalej, tým viac jasnejšie, že sa tu bude hrať na mysterióznu strunu. Čitatelia asi vedia, my ostatní sa necháme radi prekvapiť niečím nečakaným. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď Terryho Maitlanda vedie policajná eskorta k súdu z davu vykročí Ollie Petterson a začne na Terryho strieľať. Napriek tomu, že Terry umrie, Ralphovi Andersonovi nedá prípad spávať najmä preto, že umierajúci Terry mu vravel že Frankieho nezabil a ak by to bola pravda znamenalo by to, že vrah je stále na slobode...Keď sa pán Petterson rozhodne spáchať samovraždu zachráni ho - aké prekvapenie - afroameričanka. V knihe sa obesil večer na verande a zachránila ho dôchodkyňa, ktorá kedysi pracovala ako sestrička a bola beloškou. To na margo toho, ako sú nasilu všade do postáv, ktoré sa spávajú pozitívne obsadzovaný afroameričania a je to príliš okaté. Rovnako tak pred súdom bol v knihe oveľa väčší neporiadok v dave, ktorý umožnil Olliemu dostať sa k Terrymu dostatočne blízko, v seriály vykročí cez zátarasy a je na voľnom priestranstve. Škoda týchto drobných zmien, ktoré celkovému dojmu zo seriálu uškodili, pričom nechať ich tak ako boli napísané v poviedke Outsider by bolo určite lepšie. Terry sa rovnako tak v seriály nerozhodne odmietnuť nepriestrelnú vestu na svoju ochranu, čo si neskôr v knihe Ralph Anderson niekoľkokrát vyčíta. Rovnako tak samotný Outsider so slamkami namiesto očí pozoruje pokus o samovraždu Pettersona zo záhrady pri jeho terase a deje sa to v noci. Napriek týmto detailom stále ide o jedno z najlepších spracovaní románov Stephena Kinga. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál je prostě poskládanej ze skvělých atmosférických záběrů. O neotřelé detektivní zápletce se nedá ani bavit, přesně tohle mi chybělo od dob první řady True Detective. King je král výpravy. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli mě finální pointa tohoto případu nezklame, respektive příjemně překvapí, tak tomu dám bez ohledu na průměr plnej počet hvězd. Vážně se ale obávám, že z tohoto se nedá vylhat se ctí. ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky hodně nečekanému plot twistu jsem kurevsky zmatený, ale vyvolalo to ve mě ještě větší zájem. Kromě remaku prvního "To" je pro mě většinou cokoliv na základě Kingovo díla stěží koukatelné. Hodně v tom cítím první řadu True detective, hodně v tom cítím i nedávného Mesiáše. Zatím jsem spokojen, je tam hodně velký prostor pro nástup pořádnýho shitfestu, a tak to mám rád. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jason Bateman je jeden z mých nej seriálových herců a jsem ohromně rád, že jej zrovna tady můžu vidět v dost nekonvenční roli. Atmoška, která se odehrává okolo, mých očích strká do kapsy celé, minimálně stylisticky velmi podobné televizní veledílo jménem True Detective. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teda ten uvod a cesta na sud boli masaker. Akoby Shakespearovska tragedia. Mokre slapaje v miestnosti, cize dievcatko nebluzni? Opat postava v miestach umrti....metafora, posol? Ak bol couch nevinny, co tie dokazy?! Opat vynikajuca praca s minimalistickou hudbou. A na zaver zaslintane oblecenie v osamotenom slamniku. Opat..len obraz alebo skutocny suvis. Uz aby tu bola dalsia cast. Slabsi..plny pocet. ;) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek epizody je slušná jízda a zbytek je pak v duchu opravdu hodně zvláštního vyšetřování, kdy se atmosféra vybarvuje do mysteriózních výšin. Důkazy jsou naprostou záhadou a tajemná postava k tomu dodává ještě větší šmrnc. Každopádně první dva díly jsou slušným nášupem a cele to je bravurně rozjeté. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

špetka Stranger Things, špetka Mindhuntera, špetka True Detectiva a špetka Prisoners (2013) ... tohle zatím vypadá na hodně nepředvídatelné krimi drama, a já jsem strašně rád, že téměř absolutně nevím, co očekávat. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhého dílu nadějného seriálu se to většinou láme. Zda první epizoda jen "nenavnadila" a pak to nespane do patosu. Tady dej naopak graduje. Přináší více otázek a o to více mě nutí sledovat dále. Co bych vyzdvihl je "hudba, zvuk". To dodává skvělou napínavou atmosféru. SPOILER: tik-tak tikající hodiny sem měl pocit, že čas se zastavil i v mém obýváku"ENDSPOILER ()

Reklama

Reklama