Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestože má Ralph nucené volno, pokračuje ve vyšetřování matoucích okolností vraždy. Frustrováni z nedostatečného pokroku, Raplh a detektiv GBI Yunis Sablo na doporučení Aleca a Howieho spojí síly se soukromou vyšetřovatelkou Holly Gibneyovou, která disponuje jedinečnými schopnostmi. Jack v odlehlé stodole, kde byly nalezeny klíčové důkazy, zažije cosi děsivého. Glory se zatím snaží vypořádat se znepokojivými nočními můrami své dcery. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že to může ode mě vyznít strašlivě pozérsky, ale tak nějak v tom hrozně vidim Stranger Things. Vím vím, je to obráceně, Stranger Things je inspirováno tímto příběhem, akorát vizuálně jsem první viděl právě ST, proto to píšu právě takto. Je super vidět v tom tu inspiraci. Příběh je tajemný a zajímavý. Každá z postav hraje svoji roli opravdu tak, aby posouvala děj dopředu a nebyla tam pouze jako výstavní panák, což můžu považovat v dnešní době plné plochých seriálů za obrovské plus. Jsem napnutý jak struna, temnější a lepší krimi drama jsem neviděl od první série True Detectiva. Jen tak dál HBO. A ještě abych si trošku rýpnul, nějak takto jsem si představoval seriálového Zaklínače, temného, napůl hororového, se skvělými vizuálními efekty, plného nezodpovězených otázek s úžasnou ponurou atmosférou, a skvělými postavami. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí nebyl o nic horší. Mysterozita tu překypuje do extrémů, atmosféra je temná jak světlo v prdeli, děj je čím dál zajímavější a ta hudba, tak ta je správně strašidelná. Vyšetřování v plném proudu, ale ta záhadnost me na tom právě baví.Přesně tak má vypadat dobrý seriál, když vás to na konci nutí pouštět další díl, protože chcete vědět, co se bude dít dál. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to mířit někam, kam jsem netušil, že to směřovat může. Snad to odbočí od ,,reality” jen minimálně. Ale na třetí díl je tam už tolik informací, tolik směrů a twistů, že to tak příjemně mate... HBO opět šláplo do správnýho hovna, tak ať to smrdí co nejdýl, protože už teď to vypadá na seriál roku. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi přišly první dva díly neuvěřitelně povedené, tak mne ten třetí zklamal. Samozřejmě jsem tušil, že když napsal scénář (resp. předlohu) Stephen King, že v tom budou temné síly. Jenže zatímco v rámci vyšetřování podivného zločinu v reálném světě to všechno mělo výbornou atmosféru a tempo, s nástupem různých jasnovidců a temných strýčků mě to už tolik nebavilo. No tak uvidíme, jestli tuhle věc dokoukám do konce. U Kinga platí, že i přes výbornou předlohu se jen málokdy povede jeho díla přenést úspěšně do filmu. Přinejmenším tedy pro horory (To, Mlha, Řbitov zvířátek, Misery, Carrie), u krimi příběhů se to daří o dost líp (Shawshank, Zelená míle). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takmer donokalo temne mystery. Dufam, ze ak sa dalej budeme pohybovat v "nadprirodzene", vsetky nasledujuce "vysvetlenia" nebudu neprijatelnym sposobom hlupe, ci prostoduche. Nova postava na scene, a sice detektivka so zvlastne pracujucou myslou, ma cosi do seba a nie je rusivym elementom. Uvidime, kam to az dospeje. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama