Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestože má Ralph nucené volno, pokračuje ve vyšetřování matoucích okolností vraždy. Frustrováni z nedostatečného pokroku, Raplh a detektiv GBI Yunis Sablo na doporučení Aleca a Howieho spojí síly se soukromou vyšetřovatelkou Holly Gibneyovou, která disponuje jedinečnými schopnostmi. Jack v odlehlé stodole, kde byly nalezeny klíčové důkazy, zažije cosi děsivého. Glory se zatím snaží vypořádat se znepokojivými nočními můrami své dcery. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám být opravdu zvědavý a věřím, že po dlouhé době vznikne slušná adaptace Kingovy předlohy. Kniha je vynikající, což je samozřejmě trochu můj handicap, jelikož si ji pamatuji až moc dobře. Na druhou stranu některé scény jsou opravdu silné (střelba před soudní budovou, stodola či Jessa a její tajemný návštěvník), nemluvě o výborné hudbě a fascinující kameře. Dokonce si začínám zvykat i na šišlajícího Mendelsona, tak zatím ok. Jsem rád, že tvůrci pochopili, že King je především mistrem psychologie, nikoliv akce.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa pomaly, ale isto, preklápame do mysterióznej roviny. Dej oživuje nová vyšetrovateľka, ženská verzia Sherlocka, toho moderného, a podľa všetkého by sem mala priniesť aj nejaký ten suchý humor. Ten bude iste potrebný pri tejto hustej, teraz už čisto hororovej atmosfére. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi přišly první dva díly neuvěřitelně povedené, tak mne ten třetí zklamal. Samozřejmě jsem tušil, že když napsal scénář (resp. předlohu) Stephen King, že v tom budou temné síly. Jenže zatímco v rámci vyšetřování podivného zločinu v reálném světě to všechno mělo výbornou atmosféru a tempo, s nástupem různých jasnovidců a temných strýčků mě to už tolik nebavilo. No tak uvidíme, jestli tuhle věc dokoukám do konce. U Kinga platí, že i přes výbornou předlohu se jen málokdy povede jeho díla přenést úspěšně do filmu. Přinejmenším tedy pro horory (To, Mlha, Řbitov zvířátek, Misery, Carrie), u krimi příběhů se to daří o dost líp (Shawshank, Zelená míle). ()

Ozo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly byly neskutečně nadupané, třetí je sice pomalejší, ale o to víc zamotanější. Jako od prvního dílu vím, že mám to nadpřirozeno čekat, ale... Stále ale velmi silné čtyři hvězdy a těším se na další díl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ralph Anderson požiada o pomoc pri pátraní Holly Gibneyovú potom, ako sa v stodole objaví oblečenie ktoré mal na sebe podľa obžaloby Terry Maitland v čase vraždy Frankieho Pettersona...Holly Gibneyová je afroameričanka. Ešte raz, Holly Gibneyová je afroameričanka. Už ma to ani v komentároch nebaví spomínať, ale toto je úbohé. Pre každého fanúšika Stephena Kinga ktorý prečítal nielen knihy Pán Mercedes, Stratení nájdení a Koniec hliadky ale aj Outsidera je toto tým najhorším riešením, aké bolo možné. Pretože ak ste jednak videli seriál Pán Mercedes a prečítali spomínané knihy musí Vás tento počin sklamať. Holly bola zakríknuté dievčatko, v tomto seriály je to suverénna mamba. Od samého začiatku bez toho, aby som to hľadal som bol zvedavý či HBO nájde odvahu a osloví herečku ktorá Holly stvárnila v seriály Pán Mercedes. Nielen že nenašli odvahu, ale nepreukázali ani najmenšiu úctu nielen Stephenovi Kingovi ale ani jeho fanúšikom. A samozrejme, Hollyn telefonát. Keď naposledy prijala zákazku po telefóne, jej klient mal na čele vytetovanú svastiku. Nehovoriac o tom že Allec Pelley v knihe chcel o pomoc požiadať Billa Hodgesa, ktorý však umrel a iba vďaka tomu začal spolupracovať s Holly.Ruská hrozba, kresťania mlátiaci svoje ženy, neonacizmus...tento liberálny fanatizmus pokazí úplne všetko a hlavne je to úplne zbytočné.Pozorný divák však ostane sklamaný. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to mířit někam, kam jsem netušil, že to směřovat může. Snad to odbočí od ,,reality” jen minimálně. Ale na třetí díl je tam už tolik informací, tolik směrů a twistů, že to tak příjemně mate... HBO opět šláplo do správnýho hovna, tak ať to smrdí co nejdýl, protože už teď to vypadá na seriál roku. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takmer donokalo temne mystery. Dufam, ze ak sa dalej budeme pohybovat v "nadprirodzene", vsetky nasledujuce "vysvetlenia" nebudu neprijatelnym sposobom hlupe, ci prostoduche. Nova postava na scene, a sice detektivka so zvlastne pracujucou myslou, ma cosi do seba a nie je rusivym elementom. Uvidime, kam to az dospeje. ()

emdvojka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja to vidím tak, že to začína byť očividné trápenie diváka,ktorý sa potáca v stále väčších otáznikoch čo sa v tomto príbehu deje. Čo asi očakávať je už možné vytušiť, ale i tak je to tápanie v nevedomosti už trošku únavné. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí nebyl o nic horší. Mysterozita tu překypuje do extrémů, atmosféra je temná jak světlo v prdeli, děj je čím dál zajímavější a ta hudba, tak ta je správně strašidelná. Vyšetřování v plném proudu, ale ta záhadnost me na tom právě baví.Přesně tak má vypadat dobrý seriál, když vás to na konci nutí pouštět další díl, protože chcete vědět, co se bude dít dál. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že to může ode mě vyznít strašlivě pozérsky, ale tak nějak v tom hrozně vidim Stranger Things. Vím vím, je to obráceně, Stranger Things je inspirováno tímto příběhem, akorát vizuálně jsem první viděl právě ST, proto to píšu právě takto. Je super vidět v tom tu inspiraci. Příběh je tajemný a zajímavý. Každá z postav hraje svoji roli opravdu tak, aby posouvala děj dopředu a nebyla tam pouze jako výstavní panák, což můžu považovat v dnešní době plné plochých seriálů za obrovské plus. Jsem napnutý jak struna, temnější a lepší krimi drama jsem neviděl od první série True Detectiva. Jen tak dál HBO. A ještě abych si trošku rýpnul, nějak takto jsem si představoval seriálového Zaklínače, temného, napůl hororového, se skvělými vizuálními efekty, plného nezodpovězených otázek s úžasnou ponurou atmosférou, a skvělými postavami. ()

Reklama

Reklama