Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Holly vrací na nedávnou dovolenou Maitlandových v Daytonu ve státě Ohio, odhalí možnou souvislost s nápadně podobným případem a získá cenné informace od místního bývalého detektiva jménem Andy Katcavage. Glory se mezitím ocitá pod čím dál větším dohledem a Jackovo chování je stále podivnější. (HBO Europe)

Recenze (25)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina byla zvláštní, pač si divák přijde opět na startu a nic netuší. Postupně se vše vysvětluje a případ dostává daleko větší rozměry než se na první pohled mohlo zdát. Do děje se dostává další vyšetřovatel, postupně dostáváme i lehké vysvětlení oč vlastně jde a kdo je pan tajemný. Do celého případu se hrne nadpřirozeno a dalšími díly můžeme očekávat hororové prvky. Opět spokojenost na plné čáře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súkromné očko s vizážou Venus Williamsovej rozbieha paralelné vyšetrovanie a dáva nám vedieť, že prípad Maitlanda je iba súčasťou veľkého a hrôzostrašného celku. Dozvedáme sa o celej plejáde prípadov a tvorcovia umne dodržujú časovú líniu smerom do minulosti, zrejme až smerom k prapočiatku. V podstate je záhada vyriešená, ale predpokladám, že seriál stále klame telom a pripraví ďalšie prekvapenia. Vážim si, že sledujeme aj rekonštrukcie starších zločinov, pričom sa tvorcovia mohli "ulakomiť" iba na zopár zmienok, takto sa ale rozhodne dostávame viac do deja. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hu, to bylo strašidelné, folklórní bubáci v akci a mne jen mrzí že vyšší hodnocení už dát nemůžu, když už se ke slovu dostal i můj oblíbenec Goya, který o dané tématice věděl své, jak předvedl nejen v citovaných "Pinturas negras" z Domu u Hluchého, ale zejména v nezapomenutelných "Los Caprichos" (které ovšem všemožné pověry a nadpřirozené jevy ironizují a odsuzují jako klam), z nichž jedna dala název i této epizodě - ano, strašák se blíží... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly Gibneyová pokračuje vo svojom vyšetrovaní a okrem ďalšej vraždy detí ktorú spáchal Heath Holmes (v seriály jeho priezvisko zmenili) natrafí na ďalší podobný prípad v New Yorku, kde je podozrivou tentokrát žena...Podozrivá žena je veriacou kresťankou a to že skončí vo väzení je Božia vôľa. Heath, ktorý spácha vraždy dvoch sestier je afroameričan. Liberáli, politická korektnosť nadovšetko a podobne. V knihe konanie Outsidera alebo El Coca dáva logiku, pretože to ako sa prenáša z človeka na človeka má postupnosť. V tomto prípade tomu už tak nie je, pretože z hispánky by preskočil na Heatha ešte skôr, ako spáchala vraždu. A samotný Heath. V Kingovom románe je jednoznačné, že bol beloch a aj jeho obete boli dve biele dievčatká. Práve to je moment, kde sa Holly dostáva do rozporu so zvyškom týmu, predovšetkým s Ralphom. Ich verzii nahráva to, že páchateľ ktorý vraždí deti si vyberá obete rovnakej rasy a tak by mohlo ísť ako si oni myslia o sériového vraha. Holly sama prichádza s teóriou o El Cocovi a nedozvie sa ju od akejsi ďalšej podozrivej. Stretáva sa s nepochopením u ostatných, verí jej iba Yunel a Ralphova manželka. Skicu páchateľovej tváre získajú vyšetrovatelia od Grace Maitlandovej a nie od Merlina, stopa v Ohiu s lístkami z letákov pri otváraní reštaurácie bola vynechaná úplne a tak (ZASE) ostáva verný čitateľ Stephena Kinga sklamaný. Na druhej strane, ľuďom ktorý knihu nečítali sa to páčiť môže, pretože vôbec netušia ako strašne to tvorcovia (opäť) nezvládli. Rotten Tomatoes hodnotenie kritikov a teda ľudí čo knihy Stephena Kinga poznajú 76%, ČSFD 92%... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo... Ta vyšetřovatelka-médium si čichla jenom ke květině na měření výšky, jinak nemá žádný výjimečný schopnosti. Hlavně ten příběh tím dvojím vyšetřováním jaksi rozbili, určitě to mohl zastat jen ten původní vyšetřovatel. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty komentáře, že tomu upadá tempo. Zatraceně, vždyť tohle je zatím naprostá pecka. V prvním díle mě to chytlo a od té doby nepustilo. Je to zajímavé, nepředvídatelné, napínavé i skvěle zahrané. No a ta atmosféra je přímo dokonalá. Za mě nejlepší seriál za hodně dlouhou dobu. Uvídíme, co nám přinesou další díly. Nemůžu se dočkat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stale vynikajuca temna atmosfera, nejake tie kubanske legendy a zavoj tajomna. Doprevadzane vybornou hudbou, co "lezie" pod kozu. Uvidime. Z typka, co vykupi Ikeu a nakup necha v lese pri mrtvom jelenovi, ide mraz. Som zvedavy, ako vybuchne ten nestastnik. Dufam, ze to nebude na oslave chlapceka jeho "barlatej" kolegyne. Urcitu napovedu som tam totiz citil. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka epizody byla taková vlažná, druhá půlka byla skvělá, ale ten konec, tak ten byl vynikající. Nové stopy změnily charakter, my víme od začátku, že někde něco litá ve vzduchu, ale teď už víme, jakým směrem se seriál bude ubírat a první otázky seriál začíná zodpovídat. Atmosféra v tomto díle byla neskutečná. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím dobrý, jen nevím - černou vůdú holku jsem v knížce nikde nenašel a Holly byla pokud se pamatuju drobná běloška bez mimořádnejch schopností - takže zatím je tam trochu navíc - ale jak říkám, silnej nadprůměr. ()

Reklama

Reklama