Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z podnětné cesty do New Yorku Holly hledá stopy na několika místech spojených s daytonským případem. Jeannie je otřesena znepokojivou událostí v práci a dává Ralphovi zlověstné varování. Jack je na Tamičině oslavě narození dítěte zatlačen do defenzivy. (HBO Europe)

Recenze (18)

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel nejsem schopnej seriál hodnotit bez ovlivnění vynikající knihou ..... stejnej průšvih, jako u většiny Kingovejch adaptací - změněná typologie a celková charakteristika postav (Holly jako odredovaná černošská šamanka), přidání vedlejšîch zcela zbytečných dějových linií (a zase Holly a její milostná aféra), vede k tomu, k čemu vždycky: ztrácí to švih, tempo a milovníky Kingovejch knížek to může akorát nasrat. ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vyborne. Jen se toho moc nestane, respektive postavy pomalu odhaluji, co už divák dávno ví - tedy že bubák není jen měnič ale dokáže i některé lidi ovládat skrze bolest. A že se vyhýbá konfrontaci a zastrašuje. Očekávám v dalším díle prostřední twist a doufám, že bude stát za to. Teď to chce zase nakopnout, rozhodně ne zpomalovat. Nicméně to souhlasí se stylem Kinga, který si také dává načas. Buduje atmosféru, pomalu odhajule nitra hrdinů a konstantně utahuje šrouby napětí, aby pak praštil čtenáře mezi oči brutální katarzí. Tak uvidíme. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro někoho nuda, pro někoho další kvalitní atmosférická nálož. Tempo je sice pomalé, řekl bych že v tomto díle až moc. I přesto scény, kde se objeví pan záhadný jsou fantastické a napětí se dá krájet. Dozvíme se pár detailů a v dalších dílech očekávám maximum, pěkně nám to celé graduje. Nic velkého proti nemám. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepohnuli jsme se v ději ani o milimetr, přešlapujeme na místě, nemá to žádný vývoj, je nám jasný, že policajt s poleptaným krkem je časovaná bomba, na její explozi ale s takovou můžeme čekat klidně do druhé série, je to utahaná nuda, které tady někteří budou ze setrvačnosti sázet plné počty hvězd, takže hodnocení vůbec neodráží skutečné kvality seriálu, ale pouze fakt, že když diváka na začátku namlsáte několika zdařilými epizodami, můžete mu pak servírovat nízkokalorickou bryndu dobrou tak maximálně na zaplácnutí nudy a on to už nerozklíčuje, i kdyby to měl nakonec všechno na svědomí Maitlandův včerejší odraz v zrcadle. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pátým dílu pořád napjatej jak špagát.Bojím se popravdě rozuzlení a mysteriozní origie sednou jak prdel na hrnec.Možná někdo kouše nudou i prsty na nohách,ale mně to vyhovuje,protože přijde vždycky nějaká postava,která naznačí a opět se jde dál.Vyšetřování doopravdy nepospíchá,ale když vezmu třeba True Detective,kde jsem to uhodnul od jednoho záběru,tak zde mám jen tip.Jak říkám,díky té "legendě" mám ještě mražení za krkem,že bych se snad ani nedrbal,ale hrozně se bojím,že to tvůrci pošlou do kopru,že to tak natáhnou a budem už jen sledovat šest případů,který horkou jehlou zapadnou.Nechápu knížní specialisty,že vše má být na 100% podle knih,protože to pak člověk nemusí vůbec koukat na film či seriál,když už předem ví jak dopadne.Půlka seriálu pořád svých 90% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama