Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se jim před místní policií podaří zakrýt skutečný důvod jejich návštěvy ve městě, Ralph a Yunis vyslechnou svědky z festivalu, zatímco Holly a Andy navštíví místo činu. Supina později zvažuje další postup a Claude se vyrovnává s důležitostí své role. (HBO Europe)

Recenze (17)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výstřel, tma, kanonáda. The Outsider se blíží k závěru (a jistě další série nebude, jelikož není důvod) a já mám radost, jak se tentokrát podařilo vystihnout atmosféru Kingovy předlohy. Neustávající napětí a děj linoucí se dopředu jak líné vody Léthé. Pomalé tempo mě baví, jelikož podobně jsou na tom i Kingovy knihy. Pomalé, totiž neznamená vždy nudné. Těším se na závěr. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tigers and Bears beriem ako prvú polovicu finále, pretože sa dej poriadne rozbehol a to paradoxne aj napriek dlhšej retrospektívnej vsuvke. Tá je však prvotriedne nakrútená, i keď sa zdá, že len zbytočne zaberá minúty zo stopáže. Mám ale dojem, že tvorcovia nám chceli vopred ukázať, kde sa bude odohrávať finále a aby sme sa v ňom dokázali priestorovo zorientovať. Len škoda, že na poslednú časť si musíme pár dní ešte počkať. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly a jej tým sa pomaly blížia k jaskyni, kde sa Outsider ukrýva a pripravujú sa na možno rozhodujúci stret...konečne sa tvorcom podarilo nadviazať na niť príbehu aj keď to bolo ako cestovať z Košíc do Prešova cez Bratislavu. Treba uznať že tentokrát atmosféra stála zato (až na sklamanie fanúšikov, ktorý knihu nepoznali a dúfali že zatúlaný chlapci a pátranie po chlapcoch prebieha v tom istom čase ako pátranie Holly a jej týmu, tvorcovia pomerne nešťastne ani odevom ani vozidlami či prostredím nenaznačili že je to 30 rokov stará udalosť) a napriek tomu že opäť bolo rozdielov s knihou neúrekom, tentokrát to celé malo logiku a tak českých užívateľov už nebudem iritovať tým, že si dovolím vysloviť iný názor ako je ten ich - jediný správny. Teším sa na ich odôvodnenie toho, prečo si Jack Hoskins vzal so sebou k svojej snajperskej pozícii vidly, ktoré tam boli preto, lebo...prečítajte si knihu. A samozrejme na kanonádu Jacka Hoskinsa z odstreľovacej pušky, ktorá má podľa zvuku kadenciu vyššiu ako kalach...Konečne tretia vydarená epizóda. Z deviatich. Vrcholom zábavy je, keď na komentár človeka zareaguje užívateľ databázy, ktorý posledný film hodnotil pred 8rokmi a pošle svoj email, lebo dúfa že mu odpíšete a poviete prečo si vzal vidle, pochopiteľne je to pepan. Nechápem, prečo si niekto myslí že keď je tupý on, musia byť všetci... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál už je pár dílů skoro otravně udržován v pomalém tempu, kdy už jsou iritující vatové dialogy typu "když mám rýmu, pokouším se přesvědčit tělo, že to zvládnu, ale vždycky mě dostane, jako rakovina, chřipka, tahle věc" roztažené na pět minut s vyblitým filtrem. Tipuju si, že samozřejmě poslední díl se všechno najednou vyhrotí a uspěchá, aby se to stihlo, nebo se ještě hůř připraví nějaký nedopečený konec s nástavbou pro druhou sérii. A začínám si myslet, že mě seriál žádným ze dvou nebo tří možných konců nemůže potěšit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec dílu opět slibuje lepší podívanou, ale v průběhu epizody se v podstatě nic nestalo. To zásadní se de facto vůbec nevztahovalo k příběhu, který sledujeme, rozmáchlé vyprávění o ztracených chlapcích tady bylo jen proto, abychom si uměli představit, kde se schovává El Cuco. Dnes budu k Outsiderovi nejošklivější, co jsem kdy byl. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpravanie z minulosti sa paradne zlialo so serialovou sucasnostou. Na mna dost pridlhe rozpravanie a obchadzanie okolo horucej kase, aby sme sa dostali k poslednym minutam predposlednej casti. Brasko to silne pototo....zaver bol hodne kruty. Napriek tomu slabe stvorhviezdie. O dost menej tiesnivej atmosfery podfarbenej violoncelom, z ktorej nas mrazilo cca polovicu serie. Tento diel mal byt napinak od zaciatku po vyborny zaver, aby sa to ozaj rozbalilo v poslednom dieli. Dufam, ze aspon ten bude ultimatny. Velmi by som si to prial. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se hodně změnil, ale finále kde dojde na střet a akci je zase super zpestření. Tudíž mysteriózní až lehce horový nadech a kriminální prvky se promění poslední dva díly na lov démona. Jen škoda, že až ho chytnou, tak to bude jakoby Claude, hodně by potěšila nějaká původní podoba a více informací. ()

Reklama

Reklama