Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina svádí rozhodující boj v posledním zoufalém pokusu zneškodnit El Coca. (HBO Europe)

Recenze (30)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsetci sme ocakavali bombasticky a uspokojujuci koniec. V ten som stale dufal aj po brutalnom masakri v lese, ale zacalo sa to lamat po vstupe do jaskyne. Tak jednoducho to akosi nedavalo zmysel. ;) Nasledny coverup uz bol uveritelny a vsetko okolo toho takisto. Ta jaskynna scena mi vsak nesadla, hoci tie transformacie boli naopak peckove. Paradoxne prave na tento diel bude pozerane ako na najslabsi. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaký ten seriál se zmrveným koncem už jsem viděl. a že jich není málo, ale tady je to trošku jinak. Outsider začal excelentně, postupně ztrácel, v závěru se stal nesnesitelně natahovaným a nakonec vyšuměl do prázdna. Snažím se v těchto případech hledat aspoň nějaké pozitivum, ale tady nenacházím, opravdu jde jen o festival ztraceného času. ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále bylo originální a přesně ve stylu celého seriálu. Nikdo přeci nemohl čekat přeefektované orgie - o tom tenhle seriál vůbec nebyl. Tento seriál byl převážně o střetu dvou zcela odlišných světů a tom dusnu mezi nimi. To se dodrželo i v tomto finále, kde narozdíl od jiných seriálů měli alespoň tu slušnost a uzavřeli dějové linky všech postav + navíc přidali neagresivní cliffhanger otevírající případnou druhou sérii. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférická desátá část uzavřela seriál podle Kinga a já jsem tentokrát - za celek - spokojen. Výborný úvod, kde postavy se možná nechovají logicky, leč ruku na srdce, kdo by se v podobné situaci logicky choval, že? To se jen hezky říká z klidu a tepla domova. Pud sebezáchovy funguje a touha bránit se za každou cenu rovněž. Tam jde potom často rozum stranou. Jen jsem měl obavy, aby masakr netrval příliš dlouho, jelikož pak by z něj emoce vyprchaly. Naštěstí tomu tak nebylo. Znalci Kingova díla ví, že se nerozpakuje zlikvidovat nejen vedlejší postavy, ale mnohdy i hlavní. I proto jsou jeho příběhy tak napínavé. Předlohu jsem sice četl, ale jeden nikdy neví, kam se scénář nakonec uhne. Za mě mohlo být mrtvých více, ale budiž. Snad jen citově chladný divák by mohl říci, že poslední díl ho vůbec nezasáhl. A pokud se zdálo, že jeskyní vše končí, tak nikoliv. Ta skutečná práce na zbývající aktéry ještě čekala.... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec byl dobrý, jen škoda že se ze seriálu vytratila ta skvělá temná atmosféra. Střelnice na začátku byla zpestřením, průchod temnou jeskyní taky, a došlo i na setkání s El Cocem. Ten vypadal jako Claude, takže nic extra, pak jedna rána na 3 metry z brokády a byl vyřízený. Nic nového jsme se nedozvěděli, proběhla určitá konverzace pak kamenem na hlavu a tým se vrací domů. Hlubší otázky jsme se nedozvěděli, je to škoda. Záchranou byla paranormální transformace obličeje, alespoň jeden náznak nadpřirozena. Ale jinak skvělá a dost podceňovaná epizoda. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama