Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina svádí rozhodující boj v posledním zoufalém pokusu zneškodnit El Coca. (HBO Europe)

Recenze (30)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taký povinný dojazd, neprinášajúci už toho veľa nového. Prvá polovica sa odohráva pred jaskyňou a v jaskyni, ako sa dalo čakať a tá druhá uzatvára prípad. Nakrútené je to ale dostatočne pútavo, fanúšikovia niektorých postáv sa budú musieť zmieriť s ich smrťou, ale to sa dalo čakať. Jedno prekvapenie nás ale predsa len čaká, a to rozhodnutie hlavnej postavy, čo všetko dostať na verejnosť a prečo. Aj v tom sa odráža jedna z myšlienok celého seriálu. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec byl dobrý, jen škoda že se ze seriálu vytratila ta skvělá temná atmosféra. Střelnice na začátku byla zpestřením, průchod temnou jeskyní taky, a došlo i na setkání s El Cocem. Ten vypadal jako Claude, takže nic extra, pak jedna rána na 3 metry z brokády a byl vyřízený. Nic nového jsme se nedozvěděli, proběhla určitá konverzace pak kamenem na hlavu a tým se vrací domů. Hlubší otázky jsme se nedozvěděli, je to škoda. Záchranou byla paranormální transformace obličeje, alespoň jeden náznak nadpřirozena. Ale jinak skvělá a dost podceňovaná epizoda. ()

Reklama

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se dostali na konec. Klimax děje před jeskyní a v ní je dobrý. Ačkoli se z té situace dalo vytěžit mnohem víc. Ale skončí poměrně rychle a pak už jen dojíždí nastavené. Skončilo to tak, jak jsem předpokládal. Žádné velké překvapení, nebo odhalení se nekoná. Snad jsem jen čekal, že monstrum se kromě vykecávání pokusí i bránit. A 50/50 jsem čekal že Ralph zařve kvůli Holly. Myslím, že konec naštve dost lidí. Mě ne, ale dojmu, že celý seriál měl být nahuštěn do méně episod (např. 6), jsem se nezbavil. Start příběhu je velmi silný, pak klesne do průměru a už se z něj nezvedne. Mnoho vaty a výplně bez důvodu. Atmosféra je ale boží, stejně jako práce s charaktery. Herci ok. Celkově lehčí nadprůměr, ale jen kvůli řemeslné stránce. PS: Berlička v závěru pro možnost další série s Holly mi přišla zbytečná. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsetci sme ocakavali bombasticky a uspokojujuci koniec. V ten som stale dufal aj po brutalnom masakri v lese, ale zacalo sa to lamat po vstupe do jaskyne. Tak jednoducho to akosi nedavalo zmysel. ;) Nasledny coverup uz bol uveritelny a vsetko okolo toho takisto. Ta jaskynna scena mi vsak nesadla, hoci tie transformacie boli naopak peckove. Paradoxne prave na tento diel bude pozerane ako na najslabsi. ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále bylo originální a přesně ve stylu celého seriálu. Nikdo přeci nemohl čekat přeefektované orgie - o tom tenhle seriál vůbec nebyl. Tento seriál byl převážně o střetu dvou zcela odlišných světů a tom dusnu mezi nimi. To se dodrželo i v tomto finále, kde narozdíl od jiných seriálů měli alespoň tu slušnost a uzavřeli dějové linky všech postav + navíc přidali neagresivní cliffhanger otevírající případnou druhou sérii. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama