Reklama

Reklama

Outsider

(seriál)
  • USA The Outsider
Trailer 1
Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, 2020, 9 h 29 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Richard Price

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vazquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílný seriál Outsider, inspirovaný stejnojmenným bestselerovým románem Stephena Kinga, sleduje policejního detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn), který se pustí do vyšetřování vraždy jedenáctiletého Frankieho Petersona, jehož zohyzděné tělo bylo nalezeno v lesích Georgie. Tajemné okolnosti obklopující tento děsivý zločin přimějí Ralpha, stále truchlícího nad nedávnou smrtí vlastního syna, aby do případu zapojil netradiční soukromou vyšetřovatelku Holly Gibneyovou (Cynthia Erivová). Doufá, že její nadpřirozené schopnosti pomohou vysvětlit nevysvětlitelné. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

od druhehej ci tretej casti je to uplne ine, je to sracka, pri tom to malo potencial ale spadlo to do beckoveho hororu s nelogickymi vecami. prve dva ci tri casti jasne 4/5 dalej to uz bol odpad, hodnotenie 1/5

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

je to takové celé napínavé, tajemné a nutí mně to, abych na to furt myslel a dal si další epizodu. Tohle mám hrozně rád, je to jako droga :) 

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Vôbec si nepotrebujem dávať lieky. Začalo to ako slušná detektívna a skončilo to ako čistá teenegerska fraška. Dokonca ani o tom Bubákovi sa za celých 10 hodín nič konkrétne nedozvieme. Mne vôbec nevadí aspekt tajomnanadprirodzena, pokiaľ sa s ním pracuje sofistikovane. Za mňa je to odpad, ale ty si tomu kľudne fandi - tvoj názor ti neberiem, keďže chápem, že Kingov štýl oslovuje veľké množstvo ľudí. Ja to ale nie som. 

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Rayen1

nechceš tu vypsat nějaké rozdíly oproti knize?

A klidně popsat i tu Holly, vím, že byla i v tom druhém seriálu, leč jsem neviděl..

na příspěvěk reagoval Rayen1

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

silentname

desivy je,bohuzial sa nepredviedol tak ako som sa tesil ze sa predvedie...oddrbnie batemana v 2 casti ma tiez nepotesilo kedze ho mam velmi rad a tesil som sa nanho.no co musim dat ten ozark :)

na příspěvěk reagoval silentname

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Knihu som ešte nečítal... ale celkom ma to dostalo a bol som príjemne prekvapený týmto seriálom. Ak už nič iné, tak je to veľmi dobrá záhada a ten Outsider je tu skutočne desivý a pritom ho ani väčšinou nemusíme vidieť. Ale ak by ozaj zobrali za Holly Justine Lupe, tak by to bolo lepšie.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

 Tak úplně špatný nebyl, ale stejně jako u IT to až na scénu u auta (která byla i přes dementní chování postav celkem fajn) bylo na průběh seriálu/filmu prostě slabé. A ten konec už odflákli úplně. Potitulkovku ani neřeším, protože čistě prakticky nemá SPOILER: škrábnutí na nic vliv, když je Cuco mrtvé.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Nevka

Podle mě konec nebyl úplně špatnej a zas tak úplně se neodlišoval od knihy (4 hvězdy mu ale dát nemůžu)... fungovalo by to mnohem lépe, kdyby tam na tom parkovišti bylo méně postav a ne celý regiment všech, co v seriálu vystupovali (pomalu tam chyběla i uklízečka, co vytírala na stanici) a Outsider by byl zlikvidovaný stejně jako v knize (kdo četl, ví). Potitulkovou scénu ani nekomentuju, někdy je jedna série akorát a zbytečné dvířka na umělou druhou sérii jsou hloupá. To samé platí i pro "domysli si sám" konce. Je to líná scénaristická berlička... líná a hloupá.

 

A ještě lépe by bylo, kdyby Holly byla opravdu Holly z Mr. Mercedesa (tahle Holly nebyla špatná, ale pořád jsem sem tam skřípal zubama... viděl jsem jí pořád jako tu Holly z knížky a hlavně seriálu Mr. Mercedes...), ale člověk nemůže mít halt všechno :D 

na příspěvěk reagoval Spiker01

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Pri zániku civilizácie z dôvodu šírenia pandémie coronapičusu som si pustil tento kritikmi ospevovaný seriál v nádeji, že narazím na nejaký kvalitný obsah. Malo mi byť však hneď jasné, že keď tento seriál vychádza z predlohy béčkového autora pseudohorrovej literatúry, akým je S. King, tak to bude len ďalšia pubertálna srágora na štýl It.

Ešteže v pondelok vychádza Westworld, lebo už neviem, ako by som so svojou nešťastnou existenciou naložil.

odpad!

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Je ten konec stejně slabý i v knize? Jestli má cenu vyčítat to scénáři nebo Kingovi, který ty koncovky občas nezvládá...

na příspěvěk reagoval Rayen1

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Začal som to pozerať ale potom som narazil na problematický brownwashing casting tak som to vypol. Odpad!

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ještě více Kinga

Ještě více Kinga

14.07.2020

Knihy a příběhy Stephena Kinga jsou v Hollywoodu v posledních letech extrémně populární. Snad žádný jiný autor nedostává takovou péči, jako právě King. A nyní byly oznámeny hned tři nové adaptace.… (více)

Reklama

Reklama