Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (30)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda seriálu mě nikterak neohromila (proto tradiční zahájení za tři kousky), ale na druhou stranu mi nezpůsobila ani hluboké zklamání (proto tradiční zahájení za tři kousky). Opravdu mě potěšilo setkání s Donaldem Sutherlandem, které přišlo po dlouhých letech, stejně jako herecké kreace Hugha Granta, jenž byl v pilotním dílu jasně nejlepší (podle mého názoru). ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohár čistej vody z vodovodu. Vyvolávacia cena zaň: tisíc dolárov. Postupne je dražiteľmi navýšená na osem tisíc. Ide o charitatívny večierok v prospech školy. Študujú na nej deti účastníkov dražby. Školné je 50 tisíc dolárov za rok a žiaka. To len aby si každý uvedomil, o živote akej spoločenskej vrstvy seriál je. Povznesene nadhľadový pohľad na spoločensky a peňažne nižšie postavené vrstvy trefne dokresľuje ironická veta lekára (Hugh Grant) na dražbe. V úvodnom prejave zo strany predsedníčky výboru odznie, že sa pre učiteľov snažia získať čo najviac peňazí a veľmi ich všetci milujú", na čo Grant do ucha poznamená manželke "Keď ich tak veľmi milujú, prečo sem nebol ani jeden z nich pozvaný?.". Trefný obraz snobstva naruší prítomnosť novej členky dražobného výboru. Svojim náhlym a neprístojne drzo pôsobiacim verejným kojením dcérky na schôdzke výboru a nahotou na plavárni pred členkou výboru, lekárovou manželkou (Nicole Kidmanovou), vyvolá popudlivé reakcie. Zároveň si členky výboru všímajú na dražobnom večierku záujem mužov o túto príťažlivú mladú krásku. 70%. ()

Reklama

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 15 minutách podezření, že to píše někdo od Sedmilhářek, a taky že jo. Asi to ze zvědavosti dodívám, ale obávám se, že to bude utrpení - na zombie detaily Nicol se v podstatě nedá dívat. Doufám, že nám budou vysvětleny ty rádoby flashbacky - to má jako Nicol halucinace nebo jakože byla u toho, nebo u něčeho byla a u něčeho ne, blabla. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo ze světa vyprovodil tu atraktivní nánu s pevným poprsím? Nebo snad nepohodlnou milenku? Oscarová zrzka Nicole Kidman má zase smůlu. Terapeutka z horního Manhattanu musí znovu čelit „útokům“ svého protějšku. Kidman se (už poněkolikáté) ukazuje jako vzdělaná a bohatá žena, kterou její okolí respektuje, ovšem zase musí bojovat s řetězcem nepříjemných událostí. Blíží se benefiční akce pro vybrané hosty, na kterou se jejímu mile jízlivému manželovi – dětskému onkologovi – moc nechce. Prominentní je rovněž škola, kterou navštěvuje jejich dospívající syn. Na dobročinném večírku se objevuje i půvabná hispánská umělkyně z Harlemu. Nutno podotknout, že značně rozrušená. Silný a slibný rozjezd. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, ide o expozíciu, kde sa toho veľa nedozvieme, len sa oboznamujeme s prostredím, postavami a na konci sa dozvedáme, o čom asi celý seriál, respektíve séria, bude. Objektívne hodnotiť je tak veľmi ťažké, samozrejme kto má rád obrázky New Yorskej smotánky a tamojšieho prostredia, asi dá bez váhania 5 hviezdičiek. Ja budem opatrnejší a počkám si radšej na vývoj celej tejto vyhajpovanej udalosti sezóny. Snáď nepôjde o povestnú splastknutú bublinu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama