Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (20)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dúfam, že väčšina dialogov a scén, ktoré zatiaľ považujem za absolútne zbytočné, budú mať v konečnom dôsledku nejaký zmysel. Ale úprimne o tom dosť pochybujem, minimálne taká polovica tejto časti je vata a keď sa tak spätne zamyslím nad tým, čo sa vlastne udialo za posledné 4 časti, zistím, že toho bolo dosť málo. Nicole je krásna žena, ale veľmi sa jej hrať nechce, neviem či je to jej chyba alebo skôr scenáristov jej postavy, zachraňuje to stále hlavne Hugh Grant a diabolský Donald Sutherland. ()

von.netvor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicole s botoxovou tváří zvládá stále jeden jediný výraz dokonalosti, který je dokonalý a sem tam se v něm mihne křeč umrtvené mimiky a emocí. Hugh nehraje nic, také je k tomu nic úporně veden. Exceluje Sutherland, dědek mluví dokonalou řečí, vyžívá se v roli a je to zatím jeho hřiště. Ostatní nestojí za řeč. Díky bohu, už jenom dva díly a pak se to rychle zapomene. ()

Reklama

funkyman 

všechny recenze uživatele

Bola raz jedna australcanka, a rozhodla sa, ze bude aj v rokoch bozich vyzerat bozsky..a kedze sa jej to podarilo, aj tak vyzera..ale nerobi ziadnu reklamu na mydlo, podprsenku, auto..je hereckou v amerike..a prave teraz jej tvar a vlasy a postavu studuje jej kamaratka reziserka..ako lezi dokonala, ako smuti dokonala, ako sa prechadza dokonala, ako lubi dokonala, ako lieci dokonala, ako odpadla dokonalo a ako sa trapi dokonala...a popri tom tam vsuvaju neaky dej, a ine postavicky..ale nic z toho nenarusi pohlad na nu - dokonalu...dokonale som to po tejto casti vzdal .. a najlepsie na tom je, ze som zasol nie nad jej dokonalostou..ale nad tym sedivym panom, co si kradne vsetko pre seba..hoci naozaj nie je vobec dokonaly..az na jeho herectvo ale to tu nie je dolezite...ruky prec od tohoto - ak nie ste zvedavy na styri vyrazy udrziavanej damy a pohlad na NY z Upper East Side ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Aby nebylo mýlky, jsem pěkný zmrd. A ne žádný zmrdík lokálního významu, jak si to snad můžete vykládat. Ne. Jsem staromódní zmrd tradičního typu. Ten, který ojebe všechny, co ublíží jemu nebo jeho milovaným.“ Donald Sutherland si krade tenhle díl pro sebe. Satirický nádech pokračuje. Po práci na úspěšných Sedmilhářkách se Nicole Kidman znovu potkává s ostříleným producentem Davidem E. Kelleym (mimo jiné Ally McBeal či Nemocnice Chicago Hope), přičemž se blíží bitva v soudní síni, jak to má bývalý právník nejraději. Veřejného obhájce, který tvrdí, že Jonathan je šmejd, ale není vrah, vystřídá právnické zvíře Haley. Z některých scén mám ale naneštěstí pocit, že mohly trvat déle, měly mít jiný náboj, jinou gradaci. Jiné jsou navíc. Vadí mi i Graciny nejasné a dost protichůdné motivace. Zdá se, že rozhodnutí natáhnout děj do šesti epizod, vážně nebylo šťastné. Mnohem víc bych třeba čekal i od setkání se zeťákem ve vězení. Naopak televizní finále silné. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celej epizode jednoznacne kraluje Sutherland-ov detail na tvar a vyhrazka riaditelovi prominentnej skoly. Nikolka na mna posobi kazdym dielom otravnejsie a Grant v TV, ano, naivita najvyssieho stupna, i ked s top-obhajkynou, je opat celkom fajn. Vsetko ostatne vsak divacky dost irituje. 40% Grant-ova posledna veta v telke predpoveda to, co som si myslel uz od prveho dielu. Dufam vsak, ze sa mylim a budem prekvapeny, filmarske cesticky ako divaka prinutit verit hocicomu su velmi zaludne. :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama