Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne začal súd. Pri krimi seriáloch tohto typu je jeho začiatok vyslobodením. Pretože sa ním končí naťahované obdobie falošných stôp, podozrení a úporne vyjavovaných citov v rámci rodiny, prelievaných na škále milovanie-nenávisť. A aby som nezabudol čosi spoileroidné - táto časť by sa mohla nazývať aj cigánsky: Lavuta, čokanos (Husle a kladivo). ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

11 ran sochařským kladívkem v umělčině ateliéru. Psychoterapeutka Grace a dětský onkolog Jonathan. Přepych a postavení. Sousto pro média, i když právě až takový zájem novinářů ve státě/městě, ve kterém umírají dennodenně lidé násilnou rukou někoho jiného, moc nechápu. Nikdy jsem ani moc nepobíral systém posuzování viny a neviny dvanácti laiky namísto „odborníků“, zároveň riziko jejich manipulovatelnosti argumenty charismatických advokátů i limity s ohledem na odbornost samotného pozadí případu. U soudu je nicméně zapotřebí nabídnout jiného podezřelého, poručí právnička Haley, ovšem její obhajoba je minimálně zvláštní. Nicméně s žalobkyní si nemají co vyčítat, její divadlo s kladívkem je hodně úsměvné. A rozhodně by soud (ne)ukazoval fotografie mrtvé ženy před jejím synem. Jonathan si zřejmě nese jiné břímě z dětství, tohle zjištění je ovšem už trochu unavující. Dějová vystýlka se holt objevuje v plné nahotě. Není kde brát. Netvrdím, že je to špatné, ale také tu nemáme nic, co jsme už dříve neviděli. Herecky je to nicméně moc povedené, takový Hugh Grant se vymyká svému klasickému repertoáru, v šedesáti mu to náramně sekne a dokonale prodává svůj britský šarm. Momenty jeho emočního vypětí jsou nicméně místy až teatrální. Ale tak nějak snesitelně. Uvidíme, co přinese úplné finále. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připomíná to Boj o moc, kde se také vysmívají bohatým. Postava Kidmanové je pěkně zaskočená co se dozvídá od příbuzných. Asi jsem si měl rovnou pustit poslední díl této kriminálky, abych zjistil jestli je vrahem opravdu zahradník. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco mě v předchozí epizodě tvůrci seriálu dost zklamali, tentokrát se mi to rozhodli vynahradit a já přiznávám, že se jim to hodně povedlo. Děly se důležité věci, nenudil jsem se a opět jsem si v paměti osvěžil, proč je před přejetým tchořem na rozdíl od právníka na silnici patrná brzdná stopa. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zajímavá epizoda. Závěr jsem sice tak trochu nějak čekala a scén, které mě nebyvily nebo mě nesedly, tam bylo taky hodně, ve finále to ale zatím byla nejlepší epizoa seriálu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. díl opět poněkud přidal na grády. Emoce zjitřené, atmosféra hutná. Už je jasné kdo je pachatel, (měla jsem slušný odhad), ale ted jde o to, to nějak důstojně ukončit. Za mne to mohli smrsknout do 4 dúů a bylo by to bez chybičky.80% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O cosi vydarenejsi diel, ale s par patetickymi vyjavmi zo sudnej siene. V zavere...zeby geny otecka presli na synaka? ;) Nezmysel, telefonat so svokrou je ale asi klucovy. 50% Niektore sceny su vsak celkom zaujimave. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco minulý díl mi přišel pomalejší, tento mi to hezky vynahradil! Skvělý soudní proces, kde bylo krásně vidět, že s dobrým právníkem lze vyhrát ledacos. A ten konec? Začíná se to pěkně zamotávat a já začínám pochybovat o tom, kdo je a kdo není vrah. Již delší dobu si myslím, že v tom má prsty starý Sutherland (což možná stále pravda je), ale těsně před finále tvůrci zahráli divokou kartu, aby nás zmátli. Nyní to může být doslova kdokoliv! ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Diel, v ktorom začal dominovať Grant. Naozaj herecky zaujal a prebral štafetový kolík po Donaldovi a Nicole. Zatiaľ naj diel za mňa. 90% ()

George8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kdo je a kdo není vrah ? Tvůrci si začali s diváky pohrávat. Nejspíše se to dozvíme v posledním díle. Minulý díl byl takový nenápadný, prostě průměrný. Nyní se dostáváme skutečně pomalu do velkého finále. Přituhuje. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť už po piaty /no možno okrem prvej časti/ krát sledujeme hodinovu epizodu, kde sa dokopy absolútne, ale naozaj absolútne nič neudeje, akurát nás v posledných sekundách opäť čaká, povedal by som až céčkový, cliffhanger, ktorý pravdepodobne opäť na začiatku budúcej epizody vyšumí do prázdna. Ja chápem, že počas korony si toho veľa nového v tv nenavyberáme, ale že až tak strašne klesli nároky divákov, aby mala táto epizoda 85%? ()

Morb

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Musím říct, že jsem na vážkách, jestli vnímat hereckej výkon Hugh Granta při popisování scény o smrti sestry, jako naprostou katastrofu, která mi vysvětluje, proč jsem ho tak dlouho nikde neviděl hrát. A nebo jestli to byl bravurní výkon špičkovýho herce, kterej mi prodal to, jak sociopat neumí předstírat emoce. Závěrečná pointu jsem bohužel stihl odhadnout už minulý díl, takže wow efekt se nekonal. ()

Reklama

Reklama