Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (271)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám štěstí, že mi vraha neprozradil židovský blb Hřebejk, takže jsem si alespoň užil hrátky s falešnými stopami. K žádnému velkému překvapení však nedošlo a rozuzlení bylo celkem banální. Herci mi také moc nesedli. Měli vybrat mladší dvojici, když mají dítě na základní škole. Grant už je bohužel děda a Kidman se sice snaží vypadat jako třicítka, ale množství botoxu značí opak. S1: 60% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech mi vypršelo HBO, ale už posledních 14 dnů nebyla ani nijak velká chuť si pouštět díl třetí. První díl byl vyloženě strašný. Nuda. Ničím zajímavý. Jen plastová Nicole. A budu se opakovat u druhého dílu, kde plastová Nicole každých pár minut vyvalila kukadla, tvářila se jak ta největší plastová kráva. Sice by mě zajímalo, jak to nakonec dopadlo, ale bude lepší se někoho zeptat, než u seriálu trávit další 4 hodiny. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kelley si vyberá pomerne rovnaké témy. Aspoň tak mi to príde. To mi ale vôbec nevadí, pretože si tú jeho štúdiu charakterov užívam. Bier je výborná režisérka a ťahá z pomerne priamočiarej zápletky dosť na to, aby udržala pozornosť. Tá neistota ohľadom toho, kto čo spravil, sa neustále prehlbuje a do posledného dielu sme ako divák stále na pochybách. Aspoň ja som bol. Takže za mňa to dokonalo splnilo účel. Bavilo ma to do tej miery, že som s napätím očakával čo bude ďalej. A hoci koniec nemal pre mňa tak výraznú katarziu, ako iné Kelleyho projekty, kvôli hereckej kreácií Hugh Granta a hlavne fenomenálnej Nicole Kidman som si ho aj tak užil. Skvostná jednohubka ukazujúca formálnu čistotu a hereckú prirodzenosť. Spokojnosť. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Průměrný thriller Jean Hanff Korelitzové bych zcela určitě vynechala, ale v seriálové podobě, která navazuje na to dobré ze Sedmilhářek (podle obdobně průměrné Liane Moriarty), je to zase velká paráda. Současné quality TV svědčí tvůrci ponechaní ve svém žánru (Kelley a soudnička) a zralé filmové hvězdy, pro které je malé plátno zajímavá změna. Kidmanka bok po boku s Grantem tvoří napětí bez nejmenšího zaváhání a nechávají vedle sebe vyzrát takové jako Lily Rabe, které televize zatím definovala. Občas minisérie s velkými cliffhangery skutečně neuškodí. Je to ostatně trik starý jako kinematografie sama. #hbo ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek, u kterého dokážete na základě svých seriálových a filmových zkušeností bezpečně předvídat, jak by mohl končit. Postavy se chovají sem tam trochu divně a občas litujete, co musí chudák Hugh Grant při přechodu z A do Z hrát, aby vycpal děj šest dílů. Kidmanová už by se neměla obsazovat do ničeho, kde se vášnivě souloží a kde se od její mimicky mrtvé tváře vyžadují hlubší city - vyvalování očí, slzy a neklidné pohyby mě začaly iritovat dost brzy. Pokud nutně potřebujete vidět další seriál o problémech bohatých úspěšných lidí ze Států, jejichž znavený život smetánky rozvíří něco jako vražda nebo produkty nevěry, jistotou je jako vždy Donald Sutherland a výborná černá právnička, black lawyer lives matter! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama