Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

cross 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím naštěstí neviděl, ale dvojka je pro dospělého diváka neuvěřitelná! Být mi kolem deseti, je to přesně to, po čem bych šílel, ale když se sejde nějaký ten rok navíc, z filmu se rázem stává věc, u které není těžké zešílet... Jedna hvězdička za různé příjemné drobnosti a jasně viditelnou cílovou skupinu diváků, ke které již bohužel nikdy patřit nebudu. Bez srandy, nedokáži pochopit, jak se vám to může líbit... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Snímek Spy Kids dokázal zapůsobit především skvělým nápadem a ještě lepší kombinací humoru, akce a vážných situací, a přesně to druhému dílu chybí. Důvod vzniku Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams je naprosto jasný, jedná se spíše o rychlou možnost výdělku u filmu spíchnutém horkou jehlou, přesto však dokáži dva mladí špioni zapůsobit i teď. Rodriguez se rozhodl příběh filmu zasadit do zcela nového prostředí, aby ho nikdo nemohl nařknout z přílišného opakování. Z toho samého důvodu bylo rozšířeno i špiónské oddělení a naši hrdinové získávají tak soupeře, kteří chtějí dokázat, že jsou lepší. Myslím si, že druhý díl Spy Kids trilogie za tím prvním nijak výrazně nezaostává a jedná se o vydařenou komedii. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahkosť, vtip a akcia prvého dielu sa do druhého dostali len s odretými ušami. Už úvodná akcia pôsobí infantilnejšie a menej vierohodne ako celý prvý diel a s postupujúcim časom sa situácia veľmi nezlepšuje. Ťažko povedať, čo mi vadilo na druhej časti najviac. Ale asi to bude tá originalita a ľahkosť prvej časti. Druhá časť je totiž všetko to, čo od sequelu očakávame vrátane jeho chýb. Ak sa s nimi zmierite, stále si môžete užiť viac ako 90 minút jednoduchej akčnej zábavy. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Stejně oddechová podívaná pro děcka, jako byla jednička, nezaznamenal jsem posun ani nahoru, ani dolů. Přibylo náznaků vtípků, přibylo efektů (v době vzniku určitě působících zajímavěji, než dnes), ale logiky mírně ubylo (tedy ono jí ani v jedničce mnoho nebylo, což u tohoto typu filmů ale patří k věci). Solidní tři hvězdy, dětem se to líbilo určitě více, než mně. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama