Reklama

Reklama

Lakers: Vzestup dynastie - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 6 h 51 min (Minutáž: 47–69 min)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Tiež druhá séria seriálu pre všetkých priaznivcov basketbalu, najmä toho amerického, odhaľuje podrobnosti dobre zmapovaného diania okolo Magica Johnsona a Kareema Abdula-Jabbara. Vráťme sa do osemdesiatych rokov minulého storočia a sledujme profesný aj osobný život legiend basketbalového tímu Los Angeles Lakers, ktorý sa stal symbolom svojej doby na ihrisku aj mimo. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série měla napsáno ve hvězdách, že bude ještě lepší než ta první, a to se taky stalo. Bird vs Magic, Lakers vs Celtics a osmdesátková basketbalová horečka vrcholící bombastickým finálovým dílem. Jako zakončení série skvělé, jako zakončení celého seriálu šílené. Je mi z toho asi stejně nanic, jako kdybych právě prohrál sedmý zápas ve finále... 90 % ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele

“Fuck Boston“ Fenomenální práce. Řemeslně naprosto dokonalé, se svým vlastním výrazným stylem, ale hlavně perfektně napsané. Tu interakci jednotlivých postav je zkrátka radost sledovat, každá je navíc obsazená a zahraná úplně dokonale. Je to extrémně vtipné, dramaticky strhující a emocionálně plně funkční. Prožíval jsem každý pád a každý pocit euforie. Je až k nevíře, jak moc mi ty postavy přirostly k srdci. Bude mi to hrozně moc chybět - Zrušení tohoto skvostu je nesmírně smutné, škoda, že to mělo tak nízkou sledovanost. 3. série o roku 1985 by byla určitě dokonalá. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se sice pomaleji rozjíždí, ale postupně začne nabírat na obrátkách a přes Magickovu komplikovanou povahu a spory s trenérem nakonec doběhne do solidně vygradovaného finále (NBA i série) ozdobeného obří rivalitou se Celtics. Osmdesátkový vizuál je pořád víc než fajn, obsazené a zahrané je to velmi dobře a pro každého fanouška basketu a Lakers je tenhle seriál povinnost…80% PS: Larry Bird z téhle série nevychází zrovna dobře a dost by mě zajímalo jestli byl v té době takový debil. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sen filmařiny v televizi pokračuje. I když jsou koleje zajeté, už jen stačí ždímat velkolepý příběh, což se daří. Série ale ovšem podle mě znatelně utrpělo na to, že již bylo řečeno, že nic nebude a tak druhá půlka se snaží obsáhnout, to by se zvládlo na další sérii. Nemluvě o tom, že kdyby umění nebylo zrušeno, tak se to mohlo celkově dotáhnout na 3 nebo 4 a byl by to stále mástrpís, ale možná může být člověk rád, že v dnešním konzumu vůbec toto mohlo vzniknout. I tak je to ale málo na takové umění. ()

Bedrwood 

všechny recenze uživatele

Moc mě mrzí, že HBO zrušilo seriál o Lakers Bohužel, co je dobré a koukatelné, tak mi přijde že se v posledních letech projekty zastaví. Přitom kdo je trochu znalý ohledně NBA a samotných LA Lakers, mohlo se to přehoupnout do éry Kobe Bryanta a Shaqa, defacto dodnes k Lebronovi. Musím se opakovat znovu a prostě bohužel .... tohle mělo pokračovat dál. ()

Galerie (88)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama