Reklama

Reklama

Lakers: Vzestup dynastie

(seriál)
  • USA Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (více)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2022–2023), 16 h 8 min (Minutáž: 47–69 min)

Předloha:

Jeff Pearlman (kniha)

Hrají:

John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Gaby Hoffmann, Brett Cullen, Adrien Brody, Sally Field, Hadley Robinson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Drama ze sportovního prostředí se vrací do osmdesátých let minulého století a zachycuje profesní i osobní život legendárního basketbalového týmu Los Angeles Lakers, který se stal symbolem své doby na hřišti i mimo něj. Producentem seriálu, natočeného podle knižní předlohy Jeffa Pearlmana s názvem "Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers", je Adam McKay (Boj o moc, Q: V oku bouře). (HBO Europe)

(více)

Galerie (236)

Související novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (více)

HBO zrušilo seriál o Lakers

HBO zrušilo seriál o Lakers

18.09.2023

Krátce po odvysílání finální epizody druhé řady seriálu Lakers: Vzestup dynastie přišlo od HBO oznámení, že se chválený titul nedočká další série. Zprávu potvrdil také tvůrce seriálu Max Borenstein,… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama