Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se vzpamatují z předchozí děsivé noci, Leti a George si vychutnávají nové prostředí, zatímco Atticus začíná být čím dál podezíravější vůči jejich hostitelům v ardhamské lóži - Christině Braithwhiteové a jejímu prchlivému otci Samuelovi. Ti záhy odhalí Atticusovu roli v plánovaném ceremoniálu zvaném „synové Adamovi.“ Poté, co Tic, Leti a George narazí na stopu, která by je mohla zavést k Montroseovi, se každý z nich pohrouží do nevítaných vzpomínek. (HBO Europe)

(více)

Recenze (19)

filiperros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo nema smysl pro psychedelii na obrazovce, ten tezko doceni. Pokud se ale nechate trochu vtahnout, zjistite, ze to az takova psychedelie neni a ze to je spis bozsky tvarovany majstrstyk. Uvodni dil trochu trpi nutnosti predstavovat postavy a prostredi, takze dej se vine vetsinu doby prilis pomalu, ale jelikoz pisu po druhem dile, vim uz, ze je to bomba! Po dlouhe dobe serial, kde vam scenarista nepotrebuje vysvetlovat vsechno popisnymi dialogy a presto reziser dokaze vypravet zajimave a poutave. Do peti hvezdicek me presvedcila skvela hudebni kulisa. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne rozčarovanie. Dozvieme sa dôležité skutočnosti zo života hlavnej postavy, ina postava...no, nebudem spoilerovať. Je to fantasticky natočené, a baví ma aj tá zamotanosť a to nedopovedané. Že HBO produkuje seriály, pri ktorých treba rozmýšľať. Potešia narážky na knihy Lovecraftových súčasníkov, trocha "vidláckej" atmosféry. Zahrané perfektne, emócie stále fungujú. Len by som tam chcel viac toho Lovecrafta, viac odbočiek do hororu, ako v prvej epizóde. Miestami je tu až veľa CGI a tá linka s biblickými námetmi...O.K., ale do iného seriálu, aspoň podľa mňa. Návrat k perfektne vyváženému prvému dielu. No, uvidíme. Aj tak je to ale skvelý seriál a na ďalší diel sa teším. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koktejl osvědčených motivů - kouzla, tajemný dům (ale velmi pěkný), vyvolený, obřad a oběti. Bible smíchaná s pohanstvím a její osobitý výklad, jak jinak. Postavy se chovají, jak nemají, tedy ty hlavní, a protože strkají nos, kam by neměly, dostanou přes něj. Čekání na Cthulhu bylo i tentokrát zbytečné. Že je Majors držka, budiž, ale jak se chová jeho postava, to ve mně budí antipatie. Pak jsem na rozpacích, komu tak říkajíc fandit. V závěru jsem měl pocit, jako by seriál skončil... asi risknu do třetice, i když na žádný zázrak to stále nevypadá. 2,5* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá rasistická poznámka liberálnych fašistov z HBO, ktorí sa snažia presvedčiť celý svet o nadradenosti afroamerickej rasy nad všetkými ostatnými prichádza v 6 minúte a v priebehu zvyšku epizódy je to rozdelené do viacerých momentov z ktorých asi najlepším je ten keď sa klub illuminátov či nejakej podobnej sračky zložený výlučne z belochov zoserie z jedného afroamerického alfasamca...tieto rasistické prvky dajú úplne zabudnúť na trápny dej druhej epizódy v ktorej ako tak zaujme niekoľko efektov v ktorých sa objavia príšery. Zvieracie, nie tie bielej farby pleti o ktorých existencii je presvedčená drvivá väčšina dnešného vygumovaného sveta...k záverečnej básni...Mne dvihnú dane, ale aromák je na podpore...platím nájom 350 eur, ale aromák je na podpore...stávam do práce o pol štvrtej ráno, ale aromák je na podpore...začína ma štvať ten aromák na podpore. Toto by však bol rasizmus, kým sa uráža biely muž na Mesiaci je všetko fašisticky korektné... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tic, Leti a George sa ocitnú na panstve Braithwiteovcov. Ako je jasné z ich mena ide o dáky podklan KKK, aspoň tak som to pochopil. Hlavný zločinci ako prišli tak koncom časti aj odídu a zrejme sa príbeh posunie ďalej. Prevedenie: Vizuál okolia, ako aj efekty príšer boli parádne (ostatne aj za to som dal aspoň jednu*). Opäť sa musím opakovať že pohľad na Ticov ksycht mi spôsobuje dávivý reflex. Pocity: Celá atmosféra stavia aj padá na tajomstve rodiny Braithwhiteovcov, ale ak sa prepracujete ku koncu tak zistíte že celé to predstavovanie vedlajších postáv scenáristi úplne zabili asi v dvoch minútach. Pokračujem ďalej v sledovaní asi iba kvôli Leti a kvôli tomu že mám rád sebatrýznenie. 10% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama