Reklama

Reklama

Lovecraftova země

(seriál)
  • USA Lovecraft Country
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2020, 9 h 54 min (Minutáž: 53–69 min)

Předloha:

Matt Ruff (kniha)

Hrají:

Abbey Lee, Aunjanue Ellis-Taylor, Chase Brown, Jonathan Majors, Wunmi Mosaku, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance, Michael Kenneth Williams, Chris Brewster (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Lovecraftova země, nový dramatický seriál z produkce HBO, je inspirován stejnojmenným románem spisovatele Matta Ruffa z roku 2016. Sleduje mladého Atticuse Freemana (Jonathan Majors), který se v padesátých letech minulého století vydává spolu s kamarádkou Letitiou (Jurnee Smollett-Bellová) a strýcem Georgem (Courtney B. Vance) pátrat po zmizelém otci (Michael Kenneth Williams) napříč Spojenými státy, kde platí zákony Jima Crowa. Tak začíná boj o přežití, v rámci něhož jsou nuceni čelit jak všedním hrůzám bílé Ameriky, tak škodolibým duchům, jako vystřiženým ze stránek tajuplných příběhů H.P. Lovecrafta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele LIVINGDEAD k tomuto seriálu (2)

Sundown (2020) (E01) odpad!

Trpěl jsem....už jsem chtěl vypnout, ale těch 5 minut na konci se to parádně rozjelo v horror. Spousta nestvůr. Takže ještě počkám na 2. díl. 😂 Po druhém dílu končím. Nemám chuť sledovat pohádku. ()

Whitey's on the Moon (2020) (E02) odpad!

Po druhém dílu končím. Neskutečná píčovina 🤮🤮🤮🤮🤮 ()

Související novinky

Trojka Creeda našla záporáka

Trojka Creeda našla záporáka

03.06.2021

O třetím Creedovi jsme doteď věděli pouze to, že se před kameru vrátí Michael B. Jordan, který si zároveň poprvé v životě stoupne i za ni na pozici režiséra, ale že se naopak už do série nevrátí jeho… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama