Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Její nejlepší kamarádka (a tajná láska) se dá dohromady s dementním sportovcem. Syd v sobě dusí vztek... a její city se překvapivě vyderou na povrch. (Netflix)

Recenze (10)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Nerad píšu ve stylu "tohle bylo cliché", nebo "dobrá kopírka", ale tak to na mě bohužel vyznělo. Po vynikajících Netflix sériích jako Sex Education a TEOTFW přichází I am not okay with this (dneska už ten název může být fakt jakýkoliv..), který se snaží dostat do podvědomí teenagerů stejným způsobem jako zmíněné seriály, ale nefunguje to, protože jsou postavy ploché, dialogy předpověditelné a já si připadám tak trochu rozpolceně. Wannabe vintage & wannabe cool, ale trochu to vrže. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatím to kromě těch superschopností vypadá přesně jako klasický klišé drama ze střední. Máme tady děvčicu, co je divná a nemá moc kamarádů. Její nejlepší kamarádka je populární a chodí s populárním klukem, kterej je strašnej zmrd. Ale líbí se mi ten nádech nostalgie a navíc je to od tvůrců Stranger Things a The End of the Fucking World, takže myslím, že pokud to nějakým způsobem neposerou, bude to dobrý. Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudné rozprávanie jednej 17 ročnej dievčiny, ktorá si píše denník, jej život je nudný ale jej afroamerická priateľka je stredobodom pozornosti, pochopiteľne oná nemá priateľa ale jej kamarátka má a ako inak belocha. Vo filmoch určených teenagerom už takmer nenájdeme pár rovnakej farby pleti a normálne to už začína byť na smiech. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Tak trochu divná sedmnáctiletá holka, která ještě netuší, co se to s ní děje. Temnější obraz a skvělá hudba mi připomněly The End of the F***ing World, což bylo ostatně něco, na co jsem sw těšil... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama