Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly fajn, ale nijak výjimečná teenage vztahovka, pak se konečně začnou řešit superschopnosti a vplétají se do vybudovaných vztahů a krásně to vypravěčsky šlape. A celá první série je koncipovaná jako expozice k té další, takže sotva se to rozjede, tak to skončí. Hlavní postavy mohly být snadno otravné, ale nejsou a hodně jim dávají herci. Lillis a Oleff jsou skvělí, v To si Oleffa nikdo nevšiml, ale tady je kouzelnej. Tvůrci prvoplánově netlačí kingovsko-osmdesátkovou nostalgii, přesto tam je v odkazech na Carrie nebo Snídaňový klub. ()

maxmen 

všechny recenze uživatele

Extrémně předvídatelné, neoriginální a nudné. Další stereotypní "teen" výplod Netflixu, kde najdeme "divnou a introvertní" hlavní postavu, s kamarádem, který se jí původně nelíbí a hlavní záporák filmu je kdo jiný než školní sportovec. Celý seriál je jedno velké klišé se špetkou populárního Stranger things, předpokládám, že za účelem oživení tohoto jinak zcela podprůměrného výtvoru. Jedinej Stanley to tahá. Od autora The End of the F***ing World jsem čekal víc. 45% ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

A další střípek do skleněné hromádky teen subžánru. I Am Not Okay With This je povedený stylistický souputník k The End of the Fucking World, kde pan Entwistle využil nám známý a tempově dobře vyvážený styl vyprávění a narouboval ho na pěkně zakomponovaný superhero prvek. Sophia Lillis a Wyatt Oleff tu jen září, přičemž mezi nimi funguje skvělá chemie, jež nebyla u pohádky o tančícím klaunovi využita neřkuli nalezena. Všehovšudy se tedy nejedná o žánr nabourávající počin, "jen" se navázalo na prověřené umělecké volby s dosazením do jiného státu a kulis. A já nepotřeboval nic jiného, zasloužených 8/10. P. S. Strašně se mi líbil ten vystavený feel 80s i když se příběh očividně odehrává v době nynější. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Fajn oddychovka, která neurazí, pobaví, ale bohužel se pořádně rozjede až s posledním dílem. Je to příjemný mix Stranger Things a The End of the F***ing World, nicméně na oba zmíněné seriály se to nechytá. Humor mě sedl, postavy nejsou špatné, i přestože by si zasloužily dostat pár facek a v neposlední řadě to má celkově slušné tempo a nenudí to. Doufám, že to dostane další řadu, kde by se to mohlo pořádně rozjet. 7/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)
  • Natáčeno v Brownsville, Pensylvánie. (pityty)

Reklama

Reklama