Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (8)

I Am Not Okay with This (2020) 

Slibný začátek se nakonec dočkal velmi průměrného konce. K hlavní hrdince jsem si nedokázala vytvořit nějaký vztah, respektive jsem jí nefandila. I když chápu, proč se chovala jako kráva (a kdo by ne). Plusem byla krátká stopáž dílů, takže nikdy nestihly nijak zvlášť nudit. Oblíbená postava: Stan! ()

Milý deníčku... (2020) (E01) 

Sydney chodí do školy s Larou Jean? ;) A proč jsou tam všichni oblečení jak z osmdesátek, když je to podle mobilů novější doba? Každopádně mě zajímá co bude dál. Takže první díl asi dobrej. ()

Přebornice na h**no (2020) (E02) 

Oukej, koukám na to kvůli Stanovi. A doufám, že on nakonec nebude příčinou té scény jako z Carrie, kterou nám servírují hned na začátku. ()

Party skončila (2020) (E03) 

No zas až takový překvapení to není, že? ()

Stane, stůj při mě (2020) (E04) 

Ta tlaková vlna... Jako fakt? Stromy down a Stan ani o cenťák? Každopádně, Sydney, na Stana mi nesahej. Leda by on sám chtěl. A už by mohli vysvětlit, proč se matka Sydney chová jak kráva. U Sydney to omlouvají pubertální hormony a... no však víte. ()

Další den v ráji (2020) (E05) 

Čekala bych spíš vzestupnou tendenci. Ale drama v knihovně a vztahové peripetie mě za srdce moc nevzali. ()

Jaký otec, taková dcera (2020) (E06) 

Nevím no. Nějak to pro mě ztrácí kouzlo. Snad proto, že Sydney zkrátka nefandím. A čeká mě poslední díl. To tam fakt chtějí vše ukončit? Takže to skončí začátkem? A pak další řada? ()

Reklama

Reklama