ČSFD.cz

• Žebříčky
  • Filmotéky
  • Uživatelé
  • Diskuze
Ochutnej novou "ČSFD 2021" s rozšířenou sekcí "VOD" s přehledem filmů a seriálů lokálních VOD služeb ;-)
Chceš se technologicky podílet na vývoji ČSFD.cz? Pokud ovládáš Python a PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe!
Bridgertonovi

Vévoda a já (E05) (epizoda)

< >

Kamera:

Philipp Blaubach

Kris Bowers

Hrají:

Adjoa Andoh, Jonathan Bailey, Jason Barnett, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Nicola Coughlan, Kathryn Drysdale, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Jessica Madsen, Luke Newton, Rege-Jean Page, Ruby Stokes, Polly Walker, Julie Andrews (vyp.), Joanna Bobin, Harriet Cains, Bessie Carter, Ben Miller, Molly McGlynn, Golda Rosheuvel, Julian Ovenden, Hugh Sachs, Lorraine Ashbourne, Geraldine Alexander, Ned Porteous, Sandra Teles, Freddie Stroma

Producenti:

Holden Chang, Sarada McDermott

Střih:

Gregory T. Evans

Scénografie:

Will Hughes-Jones, Gina Cromwell (set dekoratér)

Kostýmy:

John Glaser, Ellen Mirojnick
(další profese)

• Simon a Daphne chtějí vyvrátit zvěsti o tom, co se stalo v zahradě, a musí se proto obrátit na královnu. Marinin plán na vdavky vyděsí Penelope.(Netflix)
  • přehled
  • diskuze

Komentáře

• všechny komentáře uživatele (k tomuto TV seriálu) /
    Bozvav

Slabší díl, děsně plkají o ničem, večery pod lampo hadra. za mne 40%(31.1.2021)

• Vévoda a já (E05) Photo © Netflix

žádní fanoušci

Na VOD od: 25.12.2020 Netflix
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Česko-Slovenská filmová databáze © 2001-2021 POMO Media Group s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Provozovatel a redakce | Reklama a marketing | Všeobecné podmínky užívání a ochrana osobních údajů | Vývojáři | Nastavení soukromí | Napište nám

Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. | Doporučujeme: překlady, reklama