Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 2
USA, (2020–2024), 24 h 39 min (Minutáž: 54–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Recenze uživatele Luk Skywalker k tomuto seriálu (8)

Dokonalý démant (2020) (S01E01) 

Romance se zvratem v závěru epizody, ale nic originálního, co by nebylo použito již jinde. Ale sleduje se to vcelku dobře. Dám prostor dalším dílům. Ale klidně mě mějte za rasistu, ale tolik negrů to je na pováženou. Hlavně, že šlechtic je negr, v realitě by maximálně umýval hajzly v Toweru jako vězeň. ()

Úžas a potěšení (2020) (S01E02) 

Tak i královna je černá (v realitě byla běloška pocházejíc z Německa) a podporuje Mozarta (což odpovídá realitě), to je fakt nářez :-(. Historický seriál spíše ukazuje současné obyvatelstvo Velké Británie než soudobé. Tohleto "přepisování dějin" dopadne pro bílé špatně. Děj se posouvá dále, matka Daphne si poradila s nechtěným nápadníkem. Pobavilo, že ženy přece otěhotní díky svatbě a z lásky to přece nejde :-D. ()

Umění mdloby (2020) (S01E03) 

Studené mléko pobavilo, ale jestli by opravdu kvůli tomu nebudili služebnictvo si opravdu nejsem jist. Dále popis masturbace byl také poutavý. Daphne se plně zapojila do hry a Marina nakonec taky. ()

Věc cti (2020) (S01E04) 

Romance se zvraty pokračuje. Negry, kam až oko dohlédne už neřeším. U Daphne se perou city a rozum a na konci epizody se to smíchá... ()

Vévoda a já (2020) (S01E05) 

Hlavní postavy do toho praštili, tak jsem zvědav, co bude dále. ()

Šustot sukně (2020) (S01E06) 

Nejvíc šukavý díl, který paradoxně nevede ke šťastnému konci ani v jedné z příběhových linií. ()

Propastná vzdálenost (2020) (S01E07) 

Vévoda se nakonec svěřil, ale k pochopení manželky to nevedlo. Zato mělo krásný orgáč na schodišti díky jeho puse. V závěru se snaží odhalit Lady Whistledown. ()

Po bouři (2020) (S01E08) 

Po předchozím díle jsem měl jasno, kde je Lady Whistledownová. Novomanželé se usmíří a nakonec vévoda změní své rozhodnutí. Nejstarší mužský Bridgerton sice ostrouhal, ale on se s tím srovná. Řada je tím ukončena a nejspíš i osudy některých hlavních postav, které pokud se vyskytnou v budoucnu budou postavy vedlejšími či epizodními. ()

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama