Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer 1
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (50)

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 9/10. Nadprůměrný dobrodružný seriál, který udržuje diváka neustále v napětí. Zaujal mě od prvního momentu a tento pocit mi vydržel až do konce. Vřele ho doporučuji všem. ()

ditamia 

všechny recenze uživatele

Seriál vtáhnul do děje hned od první minuty, strávila jsem na tom celý večer. Vždy nějaká akce, zajímavé vztahy a pěkní herci :-)... Vždy v obraze, tajemství však za každým rohem. Za mě doporučuji a pět hvězdiček jako třešničku... Já patřím spíše mezi fanoušky aj dabingu takže i tady fakt doporučuji, český není špatný, ale originál je lepší... ()

Reklama

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný oddechový seriál. Výborný námět ve stylu Lovců pokladů, zajímavé prostředí, společenské rozdělení, emoce a vztahy fungují. Občas trochu přehrocený a hodně americký, jednání postav je někdy nelogické (těžko najdeš na jednom místě tolik debilů- jednání "smetánky" je prost až moc přehnaný). Ještě musím vytknout neustálé rvačky, pořád, snad v každém dílu se něco řeší pěstmi... Ale celkově dávám takových 70%, bavilo mě to a příběh byl poutavý. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádnej seriál, kterej graduje od začátku do konce. Jasně, cápka, kterýmu je padesát a jeho oblíbenej seriál je Ulice a 30 případů majora Zemana tenhle seriál bavit nebude. Ale pokud jste někdo, kdo má ve svým věku na konci "náct", tak směle kurva do toho. První epizoda není ještě tak zajímavá a akční jak epizody následují, ale stojí za to vydržet a po třetí epizodě už vás ten seriál pohltí. Hlavní postavy jsou v podstatě bez chyby a vedlejší postavy je krásně doplňují. Ještě musím vyzdvihnout to nádherný prostředí. Sice Outer Banks není skutečný místo, ale tam, kde to natáčeli se chci sakra někdy podívat. A když už tady píšu o nádhernejch věcech, tak musím zmínit i nádhernou Sarah. Souhlasím se vším, co o ní napsal ARI50. A už se nemůžu dočkat druhé série a doufám, že ten zmetek ( SPOILER ALERT!! ) Ward už konečně dostane přes držku a půjde sedět, za ty věci, co udělal. Tím můj komentář na tenhle skvost končí. První série: 100%. ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno se ve mě mísí, zároveň se mi to líbilo a zároveň všechno věčně hrálo postavám do karet. Začátek byl jeden z nejpomalejších, co jsem v seriálech kdy viděl, ale jak děj běží je to rychlejší a rychlejší. Postavy jsou dobře zahraný a skvěle napsaný. Najde se zde pár zrůd, psychopatů a teenagerů. Plebs neboli Chase Stokes, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Madison Bailey a Madelyn Cline mají mezi sebou skvělou chemii a během seriálu jsem si oblíbil herce Jonathana Davisse a doufám, že ho uvidíme ještě někde jinde než v Outer Banks, protože opravdu umí hrát a má před sebou jistě zářnou kariéru. Rodinka Cameronových je pěkně ulítlá a Rafa a Worda budete v tomhle seriálu z celýho srdce nenávidět, ale Charles Esten Puskar zahrál Worda skvěle a vždy když byl na scéně tak vám proběhl mráz po zádech. Taky bylo v ději zajímavý to, že každá postava z Plebs má problémy s otcem ať už jsou jakýkoliv. Některý epizody vám vyrazí dech, hlavně kvůli boží atmosféře, která se prolíná celým seriálem a nebo kvůli ději. Absolutně nejlepší epizoda je určitě 5. Díl s podtitulem Nejtemnější hodina a právě kvůli ději té epizodě dávám 20/10 a to jsem zatím v teenagerských seriálech nedal. No taky bych dodal, že když byli spolu na scéně Sarah a Word, hlavně potom co se stalo tak ta atmosféra byla doslova kulervoucí a dala by se krájet. A taky jsem si během seriálu oblíbil herce Nicolase Cirilla, který ztvárnil feťáka Barryho a já jen doufám, že bude i ve 3. sérii, taky je to skvělý herec, který se objevil třeba v letošní She-Hulk kde měl však jen malou roli, nevýraznou. Seriál mě velmi překvapil a to co jsem dostal to jsem si nemohl vysnít ani v nejdivočejších snech, opravdu je to velký překvapení a u třetí série nesmím chybět, hlavně kvůli zvratu na konci druhé série. 9,5/10 Opravdu pomalý začátek, seriál však překvapil a u třetí série nebudu chybět. ()

Galerie (655)

Zajímavosti (25)

  • Celé herecké obsadenie sa pred začiatkom natáčania muselo zúčastniť lekcií potápania. Chase Stokes bol jedným z posledných obsadených hercov, ktorí dostali len 15-minútovú lekciu pred potápačskou scénou. (Arsenal83)
  • Většina představitelů rolí teenagerů je ve skutečnosti starší než jejich postavy. Hlavní roli šestnáctiletého Johna B ztvárnil Chase Stokes, který byl v době natáčení starší dokonce o 11 let. (filmovyfan)
  • Jonas Pate chcel pôvodne natáčať vo Wilmingtone v Severnej Karolíne, ale Netflix sa rozhodol nenatáčať tam kvôli zákonu House Bill 2, ktorý povoľuje na území štátu navštevovať toalety len podľa biologického pohlavia. Natáčanie sa tak spustilo 1. mája 2019 v Charlestone v Južnej Karolíne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama