Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (12)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[82%] Nečekaně dobrá série! Že si takto oblíbím mladé postavy – v to jsem snad ani nedoufal. Žánrově to není ani tak dobrodružné. O hledání pokladu zde vůbec nešlo, prostě ty vztahy zde fungují dokonale. I je to ke konci dost napínavé a akční. Velká škoda, že začátek druhé série se totálně vymkl kontrole. Tam to šlo dost z kopce. To věčné nahánění policajty mi přišlo prostě přehnané a škoda o tom mluvit. Mrzí mě, že se to tak pokazilo, přitom tato první řada mi přišla úplně super. ()

Tweny 

všechny recenze uživatele

Baví mě to a rozčiluje zároveň. Každá postava má zajímavé momenty a snad každá taky úplně stupidní výpady. Na Kie jich vyšlo asi chuděru nejvíc, až se mi chvílemi kroutí prsty u nohou jak absurdně a hloupě pokřikuje v těch nejmíň vhodných chvílích. Taky se nemůžu ubránit úsměvu pokaždé, když na sebe dělají to pšššt s prstem před pusou v momentech, kdy je za rohem střelec nebo policajt… to by jako vážně promluvil někdo nad věk batolete, když mu jde o kejhák??? No v Outer Banks jo… bóóóže, ale nevadí. Hezky se na ně kouká, pecka soundtrack, oddychovka na léto jak dělaná baby :) ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem nad tím seriálem váhal a nyní přišla ta chvíle. Je to hloupé, nelogické, a zmatkovité? = ANO, ale vadí to? = NE! Miluji všechny projekty, které se týkají honbou za pokladem, takže začátek série byla pohodka, později přibyla i nějaká akce, takže to byla opravdu zábavná podívaná. Největším problémem byly postavy, které se chovaly nelogicky, arogantně a hloupě. Pokaždé, když je něco napínavého, tak vždy jedna postava se musí chovat tupě a ostatní na ni řvou a poté je to zase naopak a pořád dokola. Hledání pokladu vypršelo v polovině, takže to je mi trochu též líto. Finále mě ale fakt překvapilo a navnadilo hned na pokračování. Ještě dát postavám rozum a lepší příběh a může to být něco epického. Mé hodnocení: 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trpěl jsem nespravedlivými předsudky, že je Outer Banks jen a pouze další limonádou pro teenagery, kde se neděje nic, co by zaujalo diváka staršího 15 let a třeba dodat, že jsem se dlouho takhle nezmýlil. Ano romantika a semtam nějaký džouk se samozřejmě dostaví, vztahy se tu ale vůbec neřeší formou facepalmové telenovely, v popředí se drží zejména označení dobrodružný thriller, což v dnešní době považuju za vzácnost. Sice jsem pekelně namíchnutý, jak řada skončila, ale musím se přiznat, že ze všech letošních novinek snad u žádné tak netrpělivě nevyhlížím pokračování. [viděno na Netflixu] ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Velké“ dobrodružství je tady, ale nejprve se musíme prokousat faktem, že jde sice o jeden ostrov, ale dva kmeny. Jeho část je totiž domovem smetánky, která je odříznutá od jižní strany, která je zase domovem dělnické třídy. Hned od začátku to nevypadá, že by šlo o vrchol scenáristického umu, hlavní hrdina je přesvědčený, že ví, co ho dovede k dávnému pokladu a k pohřešovanému otci. Jde po něm sociálka, brzy i policie. Onen poklad zmizel ve starověkém vraku. 150 let po něm pátrali. Neúspěšně. Parta šestnáctiletých mládežníků se do jeho blízkosti dostala neuvěřitelně snadno. Díky troše napětí, troše humoru a retro nádechu jsem vydržel. Čekal jsem, že někdo konečně (opravdově) přijde k úrazu a že se hrany přeci jenom zostří. Poslední tři díly už ale byly velký průšvih, protože se začali tahat hodně divocí králíci z klobouku. Zejména logika šla na hodně dlouhou procházku. Čekal jsem seriálovou oddychovku ve stylu limonádového Do hlubiny (2005), kdy se budou před voyeuristickou kameru cpát urostlí mládenci, děvčata vrtící se v plavkách a průzračné moře. Nedočkal jsem se. Soutěž, kdo se zachová jako největší idiot, měla nakonec víc vítězů. A tenhle festival náhod a špatných rozhodnutí opravdu nemůže nalákat na sledování druhé série. ()

Zajímavosti (2)

  • Počas 1. sezóny mal Rafe (Drew Starkey) bodnúť Popea (Jonathan Daviss) nožom, čo sa v poslednej chvíli zmenilo, pretože tvorcovia mali pocit, že by to bolo priveľa. (Arsenal83)
  • Hurikán Agatha sa v reálnom živote odohral v roku 2010. V epizóde ale vidíme meno Johna B vytesané v podkroví a je tam napísané '13, čo znamená rok 2013. (Arsenal83)

Reklama

Reklama