Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se přežene hurikán, John B., JJ, Pope a Kiara najdou tajemný vrak lodi a po hlavě se vrhají do nebezpečného dobrodružství. (Netflix)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Velké“ dobrodružství je tady, ale nejprve se musíme prokousat faktem, že jde sice o jeden ostrov, ale dva kmeny. Jeho část je totiž domovem smetánky, která je odříznutá od jižní strany, která je zase domovem dělnické třídy. Rodiny se živí pinglováním, umýváním jachet nebo pronájmem lodí. Výsledek už nyní nevypadá, že by šlo o vrchol scenáristického umu, nicméně jsme na začátku a zatím přivřeme oči nad tím, že po skupince čtyř náctiletých přátel, která se snaží zjistit, co se stalo pohřešovanému otci jednoho z nich, někdo střílí a oni juchají, jak kdyby se nechumelilo. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem Outer Banks opovrhoval s domněním, že je jen dalším výmazem mozku pro teenagery. Účinkování ústřední dvojice v novém klipu od Kyga mě ale hlavně kvůli té holčičí části oné dvojky donutilo seriál zkusit a musím uznat, že jsem se hodně dlouho nenechal takhle zmást. Teen limonáda se vůbec neobjevuje, naopak se zabíhá až k vodám thrilleru a to já moc rád. ()

HankMoody 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapený. Obával jsem se, že na mne vybafnou zas nějaké uřvané instačubky a naštěstí se tak nestalo. Pohodový mladí lidé a dokonce bez mobilu v ruce. Alespoň tak bylo v prvním díle. ()

Reklama

Reklama