Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnovi B. končí doba naprosté volnosti, ale někdo, od koho by to vůbec nečekal, mu v pravou chvíli podá pomocnou ruku – a taky mu pomůže hodit se do gala. (Netflix)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmizel ve starověkém vraku. 150 let po něm pátrali. Neúspěšně. Parta šestnáctiletých mládežníků se do jeho blízkosti dostala neuvěřitelně snadno. V čele má přece chlapce z katalogu. Pomocnou ruku mu navíc nabízí někdo, kdo má nalajnovanou budoucnost v jachtařských klubech, žije ve falešné bublině a ocení, že si může zahrát na tajnou agentku. Zdrženlivý Pope mezitím sebral odvahu, jeho kámoši ještě víc. Divák si holt musí srovnat v hlavě, že jde „jen“ o únikovou zábavu, která se tváří mnohem víc chytřeji, než je, nicméně pár důvodů k radosti se v téhle epizodě našlo. A to se cení. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ponětí, zda se hlavní představitelé dali dohromady až díky seriálu, či spolu chodili již před ním, chemie mezi nimi je ale hodně uvěřitelná právě proto a i kdybych se k seriálu nedostal zejména přes ně, došlo by mi už v první epizodě, že tihle dva k sobě budou směřovat. ()

Reklama

Reklama