Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer 1
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Recenze uživatele BaT_M k tomuto seriálu (1)

Outer Banks (2020) 

Po dlouhé době konečně pořádnej seriál, kterej graduje od začátku do konce. Jasně, cápka, kterýmu je padesát a jeho oblíbenej seriál je Ulice a 30 případů majora Zemana tenhle seriál bavit nebude. Ale pokud jste někdo, kdo má ve svým věku na konci "náct", tak směle kurva do toho. První epizoda není ještě tak zajímavá a akční jak epizody následují, ale stojí za to vydržet a po třetí epizodě už vás ten seriál pohltí. Hlavní postavy jsou v podstatě bez chyby a vedlejší postavy je krásně doplňují. Ještě musím vyzdvihnout to nádherný prostředí. Sice Outer Banks není skutečný místo, ale tam, kde to natáčeli se chci sakra někdy podívat. A když už tady píšu o nádhernejch věcech, tak musím zmínit i nádhernou Sarah. Souhlasím se vším, co o ní napsal ARI50. A už se nemůžu dočkat druhé série a doufám, že ten zmetek ( SPOILER ALERT!! ) Ward už konečně dostane přes držku a půjde sedět, za ty věci, co udělal. Tím můj komentář na tenhle skvost končí. První série: 100%. ()

Reklama

Reklama