Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (50)

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 9/10. Nadprůměrný dobrodružný seriál, který udržuje diváka neustále v napětí. Zaujal mě od prvního momentu a tento pocit mi vydržel až do konce. Vřele ho doporučuji všem. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovské netflixové překvapení! Ač se mi zprvu vůbec nechtělo rozkoukávat dramatický seriál se skoro hodinovými díly (většinou se takové seriály strašně táhnou), tohle je rozhodně pecka. Postavy jsou zajímavé, zábavné, skvěle napsané, příběh o hledání pokladů je poutavý. V prostředí značně neokoukaném se pořád něco děje. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Upřímně, Outer Banks až příliš hřeší na to, že cílí na mladší publikum. Záleží tak jen na vás, jestli (případně do jaké míry či jak dlouho) budete ochotni přehlížet či tolerovat, kolikrát příběh spoléhá na absolutní náhody, šťastná setkání či rovnou zásah deus ex machiny. V tomhle jde seriál daleko za hranici scenáristické lenosti a dle závěru druhé série to nevypadá na brzké zlepšení. V čem naopak seriál boduje, je rozhodně překrásné prostředí Severní… tedy vlastně Jižní Karolíny, sympatičtí hlavní hrdinové a především samotná zápletka o hledání pokladu. Ačkoliv jsou tedy počínání a schopnosti postav velmi často přitažené za vlasy, hledají poklad - existuje snad lepší zápletka? Výhodou je také to, že už po prvním díle bezpečně poznáte, jestli tohle dobrodružství bude pro vás nebo ne. 70% ()

V1ctor_ 

všechny recenze uživatele

Netflix se již delší dobu snaží prosadit své "Teenager" zamilované drama seriály a opravdu se jim to daří, i když je zápletka místy slabá, obzvláště na začátku, kde mě udržely jen vyhrocené vztahy mezi hlavními hrdiny, působí jako komplex dobře. Celé to trochu zahrabává klišé v podání toho, že když už si myslíte, že jste "za vodou" záporák zázračně vypátrá něco co vás opět hodí do pocitu bez naděje, kdy si připadáte, že je celý svět proti. A vskutku to tak taky je, s tímto problémem přichází občasná nelogičnost, nemotornost Johnovi party a rádoby "záporáků." Emoce zde jsou tam, kde by měly být, seriál vás v tom však nenechává, a za chvíli zase nevíte co se bude dít a jak se z toho "Pleebs" vyhrabou tentokrát. Děj ohledně hledání 200 let ztracené Royal Merchant a jejího pokladu, kterou se doposud nepodařilo najít je fascinující, avšak místy pokulhává společně s místem, kde se seriál odehrává, působilo to na mě jako nějaké Sci-fi, kde jsou vlastní pravidla. Seriál vypadá jako, že nemá jakkoliv velké ambice a jakožto "oddechový" patří mezi jedny z těch lepších. Na to, že to kočíroval Netflix s takřka neomezeným rozpočtem působivých 7,5 / 10. ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádnej seriál, kterej graduje od začátku do konce. Jasně, cápka, kterýmu je padesát a jeho oblíbenej seriál je Ulice a 30 případů majora Zemana tenhle seriál bavit nebude. Ale pokud jste někdo, kdo má ve svým věku na konci "náct", tak směle kurva do toho. První epizoda není ještě tak zajímavá a akční jak epizody následují, ale stojí za to vydržet a po třetí epizodě už vás ten seriál pohltí. Hlavní postavy jsou v podstatě bez chyby a vedlejší postavy je krásně doplňují. Ještě musím vyzdvihnout to nádherný prostředí. Sice Outer Banks není skutečný místo, ale tam, kde to natáčeli se chci sakra někdy podívat. A když už tady píšu o nádhernejch věcech, tak musím zmínit i nádhernou Sarah. Souhlasím se vším, co o ní napsal ARI50. A už se nemůžu dočkat druhé série a doufám, že ten zmetek ( SPOILER ALERT!! ) Ward už konečně dostane přes držku a půjde sedět, za ty věci, co udělal. Tím můj komentář na tenhle skvost končí. První série: 100%. ()

Galerie (655)

Zajímavosti (25)

  • Celé herecké obsadenie sa pred začiatkom natáčania muselo zúčastniť lekcií potápania. Chase Stokes bol jedným z posledných obsadených hercov, ktorí dostali len 15-minútovú lekciu pred potápačskou scénou. (Arsenal83)
  • V 2. sezóne sa objaví Jesse C. Boyd ako Renfield, mladší nevlastný brat Limbrey (Elizabeth Mitchell), ktorý jej pomáha. Je to vtipný odkaz na knihu Brama Stokera "Dracula", keďže Renfield je asistentom Draculu tak, ako brat asistuje sestre. (Arsenal83)
  • Loď Merchant Royal byla skutečná a na její palubě se skutečně nacházelo zlato, stříbro a další cennosti. (RanuncuL)

Reklama

Reklama