Reklama

Reklama

Sturgill Simpson uvádí Sound & Fury

  • USA Sound & Fury

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle vizuálním anime albu se záhadný řidič vrhá do hloubi postapokalyptického pekelného světa s cílem porazit dva monstrózní nepřátele. (Netflix)

Recenze (10)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle by tak strašně moc chtělo být Interstellou 5555 dnešní doby, ale problém je v tom, že Mizusaki fakt není Matsumoto ..a hlavně S.Simpson fakt není Daft Punk... První cca dva songy a jejich animovaný doprovod ještě dokázaly nějak zásadněji zaujmout, ale potom to šlo rychle z kopce. Síla songů konstantně klesá do až neposlouchatelných rock-pop-country vodrhovaček a animace je povětšinou jen sled nonsensoidních nápadů ve kterých Mizusaki v lepším případě vykrádá a plytce recykluje sám sebe a v horším případě podobně blbě vykrádá jiné... Až na pár fajn momentů mě to nudilo a poslední cca třetina už mě jen štvala... ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Moc hezká vylomenina. A pro Stugrilla (kterého jsem doposud neznal) vstupenka do mé audiotéky. Takový hudební videoklip jen tak nepotkáte. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

Solidní animovaná haluz - aneb - malinko delší vidoklip. Jasně, je to jen "hudební video", ale... najděte dneska druhý takový, he? Go. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Hudbu bych neřešil, celé album Sound & Fury se mi líbí, je to zvláštní spojení žánrů. Co bych tu chtěl řešit, je samotný film. Některé "klipy" fungují skvěle (většina animovaných), ale vsuvka holky na skejtu mi třeba vůbec do celé kompilace nezapadala a celkem rušila celou "anime session"... možná na to kouknu časem ještě jednou a tu jednu hvězdu přidám, ale zatím se držím na třech :) ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Jakási směsice psycho-mindfuck hudebních klipů ve stylu LSD tripu, kterej já ale zrovna neměl, takže to těžko můžu nenafetlej docenit, hudba mě moc nezaujala až na chvilkové výjimky.... ()

Reklama

Reklama