Reklama

Reklama

Beastars - Série 1

(série)
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (6)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svet v ktorom sú vlastne dva rozdielne svety, ale snažia sa koexistovať je naozaj dobrý nápad. Bohužiaľ, alebo bohu vďaka prenesená vina z toho, že si mäsožravec v tomto prípade hrá takú obrovskú rolu, že je to až neskutočné ako toto anime dokázalo túto tému uchopiť. Charaktery sú také aké majú byť na to, že chodia do školy, ale postupne musia nájsť svoju cestu týmto no povedzme si na rovinu skazeným svetom. Hlavný hrdina si dokonca začína nejakú romancu s o dosť menším tvorom a vlastne musí bojovať s tým, aby ju nezožral. ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý zážitek. Hodnocením si vlastně nejsem úplně jistá, zanechalo to ve mě dost smíšené pocity. I přes to, že mi byla myšlenka jasná a chápala jsem ji, stejně mě to zlehka zneklidňovalo. Zajímavé, zajímavé... Druhou sérii rozhodně zkouknu též. ()

Reklama

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Beastars, vtieravo propagovaný seriál mojím netflixovským algoritmom, som nakoniec začal sledovať. Nič také som dovtedy nevidel a bolo to dobré. Po stopnutí deviatej epizódy niekde v polovine som si ale uvedomil, že nie dosť dobré na to, aby som to dopozeral. Tak veľmi sa seriál (na úkor posúvania deja) zaoberá pocitmi a rozpoložením postáv, až som si uvedomil, že to vlastne nie je moja vec, že ma to vlastne príliš neinteresuje. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Metafory ( a alegorie. anafory a tak) to je oč tu beží. Příběhy, ve kterých místo lidí figurují zvířata ukazují na pararely a zároveň odlišnosti společnosti. Samozřejmě, je to prime furry materiál, ale co jsou potom bajky již tisíc + let staré? Skrze lehce pochopitelné vizuální zobrazení lze říci tisíc slov. A to je beastars, season 1 řekne v 12 epizodách více, než by jeden vůbec čekal. Jo, je jasné, že až to bude mainstream (možná už je) furries přiběhnou a udělají co umí nejlíp, ale to mě nezajímá. Jo, Japonská tvorba se nezapře, ale aspoň se člověk zasměje a upřímně, kdo v Evropě by do takové věci šel? Příběh jde tvrdě za svým a nenechá jednoho vydechnout. Za mě dobrý a see you in 2 season! ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 24.10.2019: Animace a psychologie postav. Dva hlavní taháky. U toho prvního bych obzvlášť vyzdvihla práci s kamerou a různými úhly pohledu, animační změny u flashbacků/interních monologů a vizuální vtipy. K tomu druhému moc dodávat nemusím, protože to mluví samo za sebe. Všechny postavy jsou propracované a mnohodimenzionální (nejen naše hlavní trio) a stejně tak jsou komplexní a komplikované jejich vzájemné vztahy. Samozřejmě by se pak našla i celá řada výtek. Mě osobně třeba zrovna dvakrát nesedí zasazení na střední škole, protože to už tady bylo opravdu milionkrát a ne všechny dějové linie a každodenní strasti z tohoto prostředí mě dokáží zabavit (obzvlášť opakující se scény s šikanou už by snad ani nemohly být víc klišé). Stejně tak mám trochu problém s lechtivějšími momenty, protože jednak nejsem furry a jednak mi velikostní rozdíl hlavního páru přímo nahání hrůzu (jen to, co má Legosi v kalhotách, musí být asi tak velké jako půlka celé Haru). Každopádně klady převažují zápory a za mě tedy 9/10 a těším se na pokračování ()

Galerie (194)

Reklama

Reklama