Reklama

Reklama

The Naked Truth

(seriál)
  • Slovensko Holá pravda
USA, (1995–1998), 20 h 9 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Chris Thompson

Hrají:

Téa Leoni, Holland Taylor, Mark Roberts, Jonathan Penner, Darryl Sivad, George Wendt, Tom Verica, Jack Blessing, Amy Hill, Pauley Perrette (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Nora Wilde (Téa Leoni), fotoreportérka nominovaná na Pulitzerovu cenu, se konečně rozvedla se svým bohatým záludným manželem. Odmítá však jeho vypořádání v hodnotě několik milionů dolarů, ale místo toho žádá, aby si mohla ponechat své rodné jméno. Nora shání práci. Po odeslání 200 životopisů je jediným místem, kde jsou ochotni ji přijmout, povrchní celebritní bulvár nazvaný Kometa. Vlastníkem je Sir Rudolph Halley (Tim Curry), ale provozuje ho bezohledná morálně zkrachovalá Camilla Dane (Holland Taylor). (sator)

(více)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Nora Wilde, (Téa Leoni) fotoreportérka nominovaná na Pulitzerovu cenu se konečně rozvedla se svým bohatým záludným manželem. Odmítá však jeho vypořádání v hodnotě několik milionů dolarů, ale místo toho žádá, aby si mohla ponechat své rodné jméno. Nora shání práci. Po odeslání 200 životopisů je jediným místem, kde jsou ochotni ji přijmout, povrchní celebritní bulvár nazvaný Kometa. Vlastníkem je Sir Rudolph Halley (Tim Curry), ale provozuje ho bezohledná morálně zkrachovalá Camilla Dane (Holland Taylor). ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Velice podařený komediální seriál z novinářského-bulvárního prostředí. Škoda, že skončil tak brzo a již jej prima nereprízovala. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama