Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alice žije normálny šťastný život so svojou rodinou, no jedného dňa sa jej zrúti celý svet. Muž jej života a otec jej dieťaťa Thomas je podozrivý z toho, že žije pod falošnou identitou a v skutočnosti je Antoine Durieux - Jelosse, vrah, ktorý pred pätnástimi rokmi bez stopy zmizol po tom, čo pozabíjal celú svoju rodinu... (RTVS)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, ktorý má hlavnú slabinu v tom, že diváka nečaká prekvapenie, ten záver je jasný, všetko vedie k tomu finálnemu "odhaleniu". Škoda tiež, že sme videli tak málo z vyšetrovania, riešila sa len jedna posadnutá policajtka, o pozadí sme sa nedozvedeli nič. A vo Francúzsku asi už zabudli na testy DNA. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem tu komentář Verbala, domníval jsem se, že bychom v tomto případě mohli mít podobný názor. Nicméně, stín podezření dopadl strávně. A tím jsme se dostali až k závěru této podivné detektivky: pachatel, který dosud neudělal žádnou chybu vrší jednu na druhou; manželka provozuje nejen jogging, ale chodí též do Svazarmu; synek dostal místo otce dva bílé psíčky a policistka si odreagovala svojí životní frustraci. A co chudák divák? ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

zbytočná dráma pre nedôsledné vyšetrovanie prvej rodinnej vraždy, nudne rozvíjanie podozrenia až k jeho potvrdeniu v závere filmu. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příběh člověka s duší černou jako mour.Od začátku víme jak to dopadne ale přesto jsme zvědavi jak se s tím příběhem scénář popere.Chvílemi byl děj poněkud chaotický a divák se ptá jestli to fakt takhle v reálu bylo. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná psychologická dráma o mužovi bez minulosti. Spočiatku film ukazuje bežný život rodiny a vykresľuje Thomasa ako bežného manžela a otca. Takže keď naňho padne tieň podozrenia sme náchylní veriť jeho verzii príbehu. Príbeh sa naďalej uberá týmto smerom a vyšetrovateľka sa dostáva do role posadnutej a nedôveryhodnej. Až kým sa nedostane dej k bodu obratu, ktorým sa všetko zmení. Film už potom rýchlo smeruje do finále a k záverečnému vysvetleniu. Napriek dobrým hereckým výkonom je z filmu cítiť televíznu produkciu. ()

Reklama

Reklama