Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 6. října 2019 v Golden 1 Center (Sacramento, Kalifornie). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Kickoff: Natalya vs. Lacey Evans
2) Becky Lynch vs. Sasha Banks (Raw Women's Championship Hell in a Cell)
3) Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Erick Rowan & Luke Harper (Tornado Tag Team)
4) Randy Orton vs. Ali
5) Alexa Bliss & Nikki Cross vs. The Kabuki Warriors (Women's Tag Team Championship)
6) The O.C. vs. The Viking Raiders & Braun Strowman 
7) King Corbin vs. Chad Gable
8) Bayley vs. Charlotte Flair (Smackdown Women's Championship)
9) Seth Rollins vs. "The Fiend" Bray Wyatt (Universal Championship Hell in a Cell) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě vyloženě nenasrala nějaká PPV tak, jako tahle. Samozřejmě kvůli Main Eventu, který byl nezvládnutý ve všech směrech. Ať už kvůli špatné viditelnosti v aréně i televizi kvůli červenému světlu, absolutně katastrofálního budování Fienda, který vykopne ze všeho možného ještě 10x více než Románek Reignsů a do toho ten samotný konec, kde už jsem se jen sarkasticky usmíval a říkal si, jak někdo může takovou slátaninu vůbec vytvořit a ještě si u toho myslet, jaký to je skvělý nápad. Tohle nemělo s wrestlingem nic společného a zaslouženě se jim také dostalo během a po ME skandování "Refunds" a "AEW". Jedna hvězda pouze za slušný opening (Lynch vs. Banks), ostatní zápasy byly nudné a sloužily pouze jako výplň pro ten debilní Main Event. 1* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Ponúkam desatoro mojich pohľadov na peklo v cele. Pohľad jedna, štyri ženské zápasy za večer, chlapy majú real problem. Pohľad dva, Becky a Sasha predviedli absolutórium. Pohľad tri, všetky zápasy PPV mali v zásade čo ponúknuť a ponúkli. Pohľad štyri, RKO out of nowhere. Pohľad päť, baby majú tak nádherné zadky a stehná, že neviem o čom boli bitky, ale viem na čo som pri nich myslel. Pohľad šesť, pozor čo má Asuka v puse. Pohľad sedem, AJ chytil svojich buzíkov za vtákov a navzájom si honili. Vyjebte ich už niekto hoc aj bez kréma. Pohľad osem, All hail king Corbin. Pohľad deväť, Indovia sú úplne z formy. Pohľad desať, The Fiend. ()

Reklama

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Udělej cokoliv ale smarks budou pokaždé triggered,nedivím se že WWE se těmto směje do obličeje..Já se bavil ačkoliv build up nebyl nic extra 8,5/10* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Here We Go“ od Chris Classic. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama