Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém útoku mimozemšťanů se ve zničeném světě vynoří nesourodé hrstky přeživších. (Disney+)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kratky epizodicky survival, neukazujuci mnoho. Niektore pasaze som tomu neveril. Budget zrejme nestal za vela. Par klise z podobnych katastrofickych filmov, ale nic vyslovene rusiace. Slabsi priemer. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přechod do konverzačního kabátu. A celé to vypadá jako by se zastavil čas. I nadále se udržuje v tajnosti, co se vlastně stalo. Děj příběhu nijak zvlášť do popředí neposkočí. Děj velmi pomalým tempem sleduje několik vybraných postav jak si počínají a to je vše. Takovýto děj by stačil i na pětiminutovku. ()

Reklama

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Po útoku mimozemšťanů se vědkyně vydá na průzkum okolí. Když vycházejí z observatoře, jde s ní 11 vojáků. Po útoku mimozemských dronů ale tři vojáci zemřou v boji, přesto při cestě zpět s ní jde 9 vojáků, v jednom záběru dokonce 10. (SsgtJira)
  • Když Johnatan (Stephen Campbell Moore) potká Chloe (Stéphane Caillard), tak jsou pod útokem mimozemského dronu. Chloe Johnatana stáhne pod auto, kde se mají ukrýt. Zatímco Johnatan je pod autem celý, Chloe má viditelně stín auta jen na polovině těla. Nohy má tedy mimo úkryt a dron by ji tak měl vidět. Ale nestane se. (Aporol)

Reklama

Reklama