Reklama

Reklama

Ned a Stacey

(seriál)
  • USA Ned and Stacey
USA, (1995–1997), 16 h 52 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Thomas Haden Church, Debra Messing, Greg Germann, Nadia Dajani, Thomas Calabro, Allison Smith, Dori Brenner, Wil Shriner, JoNell Kennedy, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Ned a Stacey se vzali pouhý týden poté, co se potkali. On si ji vzal, aby byl v práci povýšen. Ona si ho vzala, protože neměla kde bydlet a jeho byt se jí libil. Vyústí jejich manželství nakonec v lásku? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, i já skalní obhájce předčasně stažených sitcomů jsem v tomto případě narazil. Jasný, na prvním místě je humor...o tom asi žádná. Ale na druhé místo, tedy alespoň já, řadím ti jenž by nás měli bavit a tak nesympatického hlavního hrdinu, jakým je Thomas Haden Church jsem ještě po svých toulkách krajinou situační komedie ještě nepotkal. Navíc nezáří ani Debra Messing a to má prvně jmenovaný za sebou účinkování v Křídlech a z Debry se brzy stane legendární Grace. Dalším negativním bonusem je look celého seriálů, který působí strašně oldshoolově....já vím, však má v rodném listě zapsán rok 1995.....působí však jako pamětním osmdesátek. Nebudu si tady hrát na hrdinu a tvrdit, že jsem se ani jednou nepousmál, ale co se týče žánru jde jeden z nejslabších seriálů, který jsem doposavad zhlédnul. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný sitcom s vyčpělým humorem, málokterá situace či vtip skutečně pobaví... Ale možná jsem prostě viděla slabší díly, sleduji to jen sporadicky. 45% ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sice nepatří k nejlepším, přesto dokáže pobavit. Navíc je dost originální nebo alespoň byl, neboť je velmi patrné, jak moc z něj modernější HIMYM čerpá. Některé díly jsou možná malinko za hranicí stravitelnosti, ale stále mi vycházejí dobré 3* EDIT: Druhá série je naprosto otřesná, což vysvětluje proč se seriál přestal točit. Původní hodnocení ponechávám pro první sérii, pro druhou by to byl: Odpad! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama