Reklama

Reklama

Ned a Stacey

(seriál)
  • USA Ned and Stacey
USA, (1995–1997), 16 h 52 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Thomas Haden Church, Debra Messing, Greg Germann, Nadia Dajani, Thomas Calabro, Allison Smith, Dori Brenner, Wil Shriner, JoNell Kennedy, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Ned a Stacey se vzali pouhý týden poté, co se potkali. On si ji vzal, aby byl v práci povýšen. Ona si ho vzala, protože neměla kde bydlet a jeho byt se jí libil. Vyústí jejich manželství nakonec v lásku? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrný sitcom s vyčpělým humorem, málokterá situace či vtip skutečně pobaví... Ale možná jsem prostě viděla slabší díly, sleduji to jen sporadicky. 45% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Dost me prekvapilo, ze tenhle serial umi byt i zabavny. Ne vzdycky, ale kdyz srovnam treba s Will a Grace, kde mi Debra leze silene na nervy, je tohle prijemne pohlazeni. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Ano, je to docela trvdý humor hlavně ze strany Neda, ale místy to bylo opravdu zábavné. Ze všech 46 dílů shledávám nejvtipnější a nejpovedenější epizody z konce druhé řady, ale i celkově to bylo docela vtipné a koukatelné. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sice nepatří k nejlepším, přesto dokáže pobavit. Navíc je dost originální nebo alespoň byl, neboť je velmi patrné, jak moc z něj modernější HIMYM čerpá. Některé díly jsou možná malinko za hranicí stravitelnosti, ale stále mi vycházejí dobré 3* EDIT: Druhá série je naprosto otřesná, což vysvětluje proč se seriál přestal točit. Původní hodnocení ponechávám pro první sérii, pro druhou by to byl: Odpad! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, i já skalní obhájce předčasně stažených sitcomů jsem v tomto případě narazil. Jasný, na prvním místě je humor...o tom asi žádná. Ale na druhé místo, tedy alespoň já, řadím ti jenž by nás měli bavit a tak nesympatického hlavního hrdinu, jakým je Thomas Haden Church jsem ještě po svých toulkách krajinou situační komedie ještě nepotkal. Navíc nezáří ani Debra Messing a to má prvně jmenovaný za sebou účinkování v Křídlech a z Debry se brzy stane legendární Grace. Dalším negativním bonusem je look celého seriálů, který působí strašně oldshoolově....já vím, však má v rodném listě zapsán rok 1995.....působí však jako pamětním osmdesátek. Nebudu si tady hrát na hrdinu a tvrdit, že jsem se ani jednou nepousmál, ale co se týče žánru jde jeden z nejslabších seriálů, který jsem doposavad zhlédnul. ()

Reklama

Reklama