Reklama

Reklama

Birds of Prey

(seriál)
USA, (2002–2003), 9 h 10 min (Minutáž: 40–48 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Chuck Dixon (komiks), Jordan B. Gorfinkel (komiks) (více)

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Ashley Scott, Dina Meyer, Rachel Skarsten, Shemar Moore, Ian Abercrombie, Mia Sara, Shawn Christian, Brent Sexton, Rob Benedict, Kristofer McNeeley (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V daleké budoucnosti, dlouho poté, co Batman odešel do vyhnanství, převzala jeho dcera dědictví a stala se novou mstitelkou na hraně zákona. Je jí jasné, že to sama nezvládne a proto vytvoří pro boj s organizovaným zločinem skupinu Birds of Prey. Její členky jsou Black Canary, Oracle a Huntress. Je jenom na nich, aby zabránily zločincům v úplném ovládnutí města. (topr harley)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/13 Náhodou je to hodně fajnová věcička. Trojice hrdinek z Gothamu z generace dcery Batmana a Catwoman... ok, zní to možná pošahaně, ale má to styl. Má to dobrou atmosféru, holky mají mezi sebou zajímavou chemii, jejich tváře nejsou okoukané. V poslední době jsem se docela vrátila ke čtení DC, ale nejsem purista, proto se s Birds of Prey vyrovnávám naprosto v pohodě. A pokud bych měla srovnat mimo žánr, tak tyhle Birds of Prey vypadají přesně tak, jak by mohla vypadat série Highlander: Raven, kdyby fungovala o stupeň lépe. ()

MoiJe odpad!

všechny recenze uživatele

Pekne holky, napad ujde. Ale prevedenie je az neskutocne ubohe, uz dlho som taku hrozu nevidela. No a ten kostym.... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučká naivná hlúposť, ktorá sa svojho času dala pochopiť aj bez titulkov, keďže v nej o moc nešlo, rozpočet bol malý atď. atď. V podstate taký predobraz dnešnej tupej CW tvorby na poli DC seriálov (mimo Superman and Lois, ten je kvalitatívne zatiaľ úplne niekde inde). ()

listr 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad postavit seriál na hrdince, která je dcerou BATMANA a Kočičí ženy, ale provedení je až na pár vyjimek (uvod a několik soubojů) ubohé. ()

Reklama

Reklama