Reklama

Reklama

Who's the Boss?

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1984–1992), 78 h 47 min (Minutáž: 24–25 min)

Scénář:

Lee Aronsohn, David N. Titcher, Paul Haggis, Michael Maurer (více)

Hrají:

Tony Danza, Judith Light, Alyssa Milano, Danny Pintauro, Katherine Helmond, Vito Scotti, Kate Vernon, Robin Thomas, Nicole Eggert, Sarah Buxton, David Hedison (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(196)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasný sitcom. A taky vůbec první věc, kterou jsem začal sledovat čistě v angličtině bez jakýchkoliv titulků, takže ne úplně všechno pochytím, ale i tak mně to strašlivě baví. Skvělé postavy, naprosto výtečné obsazení, znělka a humor a samozřejmě nádherná Alyssa Milano, kvůli které jsem to celé rozjel. Jsem lehce za polovinou a i když se, stejně jako v každém seriálu, občas objeví nějaká slabší epizoda, na mém hodnocení se nic nemění, a to i díky Tonymu (ou,ej,ej,ou) Danzovi a Katherine Helmond, jejíž Mona je rozhodně nejlepší postavou seriálu. Ze všech osmdesátkových a devadesátkových sitcomů je Who's the Boss? rozhodně jedním z nejlepších a i celkově je pořádně vysoko, třeba původní Full House je proti němu slabým odvarem. Pokud mně u nějakého seriálu skutečně mrzí, že se nedočkal uvedení u nás, je to právě u tohoto, protože jde vážně o naprosto boží záležitost, která mně neskutečně baví. 90%. ()

anderson

všechny recenze uživatele

Na ORF som to kedysi nesledoval tak pravidelne aby som mohol hodnotiť, ale pridám jednu zaujímavosť pre prípadných znalcov: Chlapík, ktorý tu v nemčine nadaboval TONY DANZAu, v nemecky hovoriacich krajinách prepožičal svoj hlas aj ALFovi a FORD FAIRLANEovi. Aj preto mám niektoré nemecké dabingy rád. Inak ten chlapík sa volá THOMAS PIPER zvaný tiež "Tommi". (30.12.2009) ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 46. ročník (za rok) 1988 - *Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Katherine Helmond + nominace (3) - 43. ročník 1985 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Katherine Helmond, 44. ročník 1986, 46. ročník 1988 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tony Danza ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěl mít takovou babičku jako bylo Mona :o)) Kdo je tady šefem, všichni po jendou střechou Cosby a další americké ptákoviny mezi lety 1980 - 1990 co frčeli na Pro7 neodmyslitelně patří k mému mládí :o) ach kde jsou ty časy :o) no dneska už bych asi na to s takovým nadšením nekoukal :o) ale tehdy nebylo co jiného dělat :o) ()

Reklama

Reklama