Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V hlavních rolích rozpustilé komedie Holky z kalendáře režiséra Nigela Cola (Saving Grace) hrají držitelky Zlatého globu Helen Mirren (Gosford Park, Pomsta) a Julie Walters (Billy Eliot, filmy o Harry Potterovi). Dvanáct svérázných členek váženého dobročinného spolku hledá nové možnosti, jak získat peníze na charitu. Tradičním zdrojem příjmů je každoroční kalendář spolku, ale tentokrát by ho chtěly udělat trochu jinak. Nechtějí se sice vzdát tradičních fotografií, ale konečnou podobu kalendáře všechny doslova šokují. Mezi pečenými dobrotami, jablečnými štrúdly a naaranžovanými květinami totiž ženy pózují - jak je pánbůh stvořil! Tenhle laskavý příběh vás rozesměje i dojme zároveň. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (74)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná anglická komedie s tradičně příjemně odlehčeným tématem, který je navíc podle pravdy. K tomu připočtěte sympatické postavy a krásný anglický venkov. Naprosto ideální film pro odpočinek po pracovním týdnu. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Velké plus scénáristovi za to, že dokázal napsat film, ve kterém hrají všechny větší role herečky středního věku, a že mu dokázal dát příjemný komediální nádech. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie se sympatickým obsazením (šmrncovní Helen Mirren v čele), nenáročným, ale naštěstí ani primitivním scénářem a s řadou vtipů různého (většinou milého) kalibru. Část druhé poloviny (před odletem na natáčení) mi připadala trochu rozvláčná a mrzelo mě, že nedošlo na setkání s Georgem Clooneym, jinak však nemám co vytknout. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Aneb jak lze natočit film o nahotě, aby v něm místo nahoty hrála prim pohodová atmosféra. Kdyby se holky rozhodly pózovat o třicet let dříve a ukázaly to, co zakrývaly, o další přísun bodů by jistě obavy mít nemusely. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +má to jakousi příběhovou osu, občas pěkné momenty -je to dlouhé a je tady nestandartní obsazení, tohle je film pro 50+/// Tak tady jsem trpěl! Očekával jsem romanickou teen-komedii a musel jsem se dívat na obnažené padésátnice. Brr. No ale bylo to takové...netradiční./// Celkem 42%/// ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Calendar girls sa mohli stať klasikou, rovnako, ako chlapi, ktorí to skúsili so striptýzom, lenže bohužiaľ im škodí fakt, že ich 108 minútová stopáž mi pripadala aspoň o tretinu dlhšia. Takže režisér asi niekde urobil chybu. Je to škoda, pretože sledovať anglickú, skôr narodenú hereckú smotánku, ako sa pri natáčaní pred kamerou super baví, je fajn, ale malo by sa to preniesť aj na diváka. Vidieť znova to už určite nechcem. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zcela seriózně vzato a i podle mých kritérií je to na tři hvězdičky, ale cítila jsem to na čtyři. Ten moment, kdy suchý a velmi rezervovaný manžel ve věku kolem sedmdesáti let řekne při britsky precizní snídani své sedmdesátileté choti: Tvé akty jsou v Daily Telegraph, drahá. Mohla bys mi podat máslo? je geniální. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a vtipný film, který mi pokaždé zlepší náladu díky svému jemnému britskému humoru. Přehlídka nejlepších současných britských hereček pokročilého věku :-) ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě mile překvapil. Vskutku originální námět - 12 členek dámského dobročiného sdružení v Britském Knapely se rozhodne pomocí charity získat peníze na novou pohovku do klubu. To samo o sobě není jistě nic originálního, kdyby ovšem dvě hlavní hrdinky nepřišly s nápadem nafotit lechtivé akty do tradičního klubového kalendáře. Nejdříve sice váhají, přeci jen nejsou nejmladší, ale nakonec souhlasí a akty opravdu nafotí. Poté se strhne lavina událostí zapříčiněná právě fotkami a vše bude trochu jinak než si dámy představovaly. Musím uznat, že se jedná o originální a vtipný film plný svérázného britského humoru, který je zde však až na pár výjimek v podání ryze ženském. Sympatické výkony hlavních představitelek (speciálně Helen Mirren) z filmu dělají nadprůměrnou záležitost a jedna ze závěrečných scének v Hollywoodské papundeklové uličce nemá chybu :) ()

villon17 

všechny recenze uživatele

První hodina naprostej nářez:D, holky to parádně rozjely:) a se všim tim humorem a malebnou Anglií kolem to vypadalo vážně slibně, ale pak se přihrnuli novináři a vítala je Amerika a celá ta pokročilá krása šla do "kytek":). Věčná škoda, nechybělo tomu nic, to bych radši poloviční stopáž než protahovat úžasnej nápad neúžasnym. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená komédia o tetách, ktoré v ich rozhodnutí nezastaví ani vek. No zaujme skôr to staršie publikum. ()

LINKIN 

všechny recenze uživatele

Zajímavej film, kámoši od toho odešli se slovy:"Nebudu koukat na kozy nějaký šedesátiletý rašple". Ale myslim si, že o tom to není. Je to spíš o tom entusiasmu k dané věci a tou je nafocení kalendáře napříč veškerým konvencím. Po hodině sledování filmu sem se ale začínal pomalu a jistě nudit a kdyby na konci nebylo "Podle skutečné události" bylo by to ještě o hvězdičku méně, protože si nedokážu představit, jak se tohle všechno semlelo mimo filmové plátno. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Česká divadelní verze s Danou Batulkovou a Veronikou Gajerovou v čele se mi asi líbila víc, už jen díky tomu, že na rozdíl od filmu vypustili a vhodně zkrátili některé pasáže, ale i ten film je moc fajn a přesně splňuje to, co jsem od něj čekala - dobrou zábavu bez zbytečných trapností. 7/10 ()

Reklama

Reklama