Reklama

Reklama

Nedá se utéct

(seriál)
  • Mexiko No te puedes esconder (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Zdravotní sestra s dcerou opustí Mexiko, aby unikla drogové minulosti svého manžela, a pod novou identitou žijí ve Španělsku. I v Madridu na ně ale číhá nebezpečí. (Netflix)

Recenze (5)

amirgal 

všechny recenze uživatele

Problém španělské kinematografie je v přežívající sentimentálnosti, pro španělského diváka, je třeba veškeré temno nějak změkčit, nejlépe romantickou popovou hudbou.Takže když se hlavní hrdinka snaží vyprostit z pout při únosu a hraje k tomu nějaký Justin Bieber, vypínám. Španělé ještě mají před sebou jakous cestu, kterou musejí urazit ... ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Při úvodních dílech nadšení z neokoukaného prostředí, nových zajímavých tváří a solidní dvojité kriminální zápletky. Poslední tři díly mi už ale připomínaly parodii. Pachatelé jasní, vytřeštěné obličeje, nesmyslný vývoj děje, polovičaté řešení. 70% ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť promarnit 8 hodin sledováním bandy retardů, z nichž se úplně každý usilovně snaží o prvenství v idiocii, máte skvělou příležitost :)) ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Solidní počin, který ale nějak, na rozdíl od jiných seriálů i s méně nápaditou zápletkou, dostatečně nebaví. Zabaví, ačkoliv už v prvním díle tušíte, jak dopadne jedna ze dvou hlavních linek, stejně to tak nějak chcete vidět, respektive se k tomu prokoukáte. Jenže to je všechno. Nestrhne to, nesedíte u monitoru přikovaní a nečekáte, jak se to vyvine. Trochu tomu taky chybí gradace a vyvrcholení - ty kroky prostě tak nějak čekáte, protože nakonec už všechny někde byly použity. Je to jen solidní zábava, nic víc. A to by vlastně seriál měl být, přesto jsem v poslední době narážel na dost zajímavých kousků s přesahem toho, že to není jen solidní zábava. A No te puedes esconder k nim úplně nepatří. Takže lze to doporučit jako neškodnou zábavu na pár večerů v týdnu (jsou tam celkem pěkné lokace, španělština zní stále trochu exoticky a herci hrají docela dobře). Ale třeba jiná španělská krimi, El sabor de las margaritas, je o třídu lepší. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Wow asi najlepší mexický seriál aký som kedy videl. Malo to spád, malo to náboj, malo to akciu, sympatické herecké obsadenie a hlavne zápletku, vlastne rovno dve, čo som ani nečakal. Zaujímavé dve zápletky, ktoré mali spoločne aktérov akoby dva rôzne príbehy odohrávajúce sa v jednom seriály súbežne. Naozaj dobrá práca, dokonca oceňujem anglicky spievané a veľmi dobre skladby. Ak by to neskončilo tak uzatvorene určite by som privítal aj druhú sériu. Dalo sa na to pozerať a vedelo to upútať a to je pri každom seriály dôležité. ()

Reklama

Reklama