Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ten manžel byl ale hňup. A ta jeho kráva měla řidičák? To snad né? :-) 50% OBSAH: Rodinka vyrazila autem na návštěvu k rodičům. Velmi sebevědomý otec rodiny nedodržuje dopravní předpisy a neustále najíždí na řidiče minivanu. Jeho drzost však nebyla nepotrestána a minivan ho začne pronásledovat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že cesty sú plné šoférov, ktorí tam nemajú čo robiť. Nie je nič horšie, ako na takého blbca natrafiť mimo auta; vtedy vie situácia prudkým spôsobom vyeskalovať. Problém tohto filmu je v tom, že má mimoriadne hlúpy scenár. Taký hlúpy som už dlho nevidel. Postavy sa správajú tak hlúpo, až sa mi zastavoval rozum nad ich správaním, nad ich hlúpymi rozhodnutiami. Rovnako hlúpo však konal aj ústredný záporák, ktorý síce má čo-to do seba, ale inak veľa inteligencie spolu s hlavnou rodinkou nepobral. Takisto oceňujem „úžasnú“ prácu polície. Zapojenie starých rodičov do deja znížilo beztak nevysokú úroveň tohto trileru. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film ve kterém je neschopnost policie do nebe volající a dovolí tak maniakovi se volně pohybovat a zabíjet lidi bez ostychu ve dne na veřejnosti. Když pominu jisté blbosti, tak atmosfericky to bylo zvládnuto výtečně. Již tématicky velice podobný Vyšinutý na mne značně zapůsobil, ale zde to tvůrci vyhnali do mnohem většího extrému. A přestože byl hlavní hrdina korunovaný pitomec, já se vážně bavil. Poutavý příběh, skvělá kamera i akce a děsivý záporák. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Úplne pohodová "hlúposť" pre nenáročných. Žiadny extrém v podobe nápaditosti mordovačiek či príbehovej originality, určite nad tým mávnete rukou, no bolieť Vás to nebude .. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ty kokos retardovanejšiu rodinu som dávno nevidel. Takú retardovanú, že ani neviete, ktorému členovi prajete smrť ako prvému. Dementný otec rodiny, čo sa kurva nevie ovládať, hysterická pizda matka a uškriekané deti, ktorým úprimne prajete hluchonemotu. Ten psycho dedek bol nakoniec sympaťák. Film sa podobá na Narušeného s Russelom Croweom, s tým rozdielom, že tu fakt prajete záporákovi. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nezábavný a směšný horor o magorovi, který ohrožuje rodinu. Všichni se předhánějí kdo udělá něco debilního a kdyby vrah chtěl, měl by hotovo tak po deseti minutách. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film dvoch tvári. Na jednej stránke  celkom dobrý výber hercov a hlavný záporák má čo si do seba a hrá to dobre. Nápad na scenár dobrý, ale ako tu v recenziách poniektorí spomenuli, tak logika má nedostatky a tie náhody, a zhody okolností s nízkou pravdepodobnosťou to kazia. Občas som počas sledovania filmu sa zamýšľal, že si to ten kretén aj vykoledoval a patrí mu to. Proste niekedy je dobré sa trošku vyhýbať konfrontácií a všetko ide pokojne ďalej. To avšak neznamená, že záporák nie je magor. Dvaja barani sa stretli a trpia všetci. V rámci žánru ide o dobrý film kde nejaké logické nedostatky v konaní treba odignorovať. Tých tunajších 51% (12.12.2022 hodnotilo 197 užívateľov) je dosť kriticky tvrdých. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek s manželkou a dvěma děcky jede k babičce na návštěvu. Po cestě předjede nějakého chlápka co podle něho brzdí dopravu a ukáže mu gesto co znamená jestli není pacený na hlavu (takové to ťuknutí na čelo) chlápka to naštve a chce omluvu ten co mu ukazoval to gesto se mu nechce omluvit tak ho ten druhý  pronásleduje. 3/4 filmu jsou dobré a dá se na to dívat bohužel konec vyzní do ztracena jelikož je to utnuté a nic nevidíme. Zde jsou i špatné postavy jelikož otec je typ člověka co si nepřizná chybu a je dokonalý  matka je kráva co zde mohla zabít několik cyklistů a chodců navíc v jedné scéně zabila málem i svého manžela a navíc je tak blbá , že neumí opsat ani spz auta a děti jsou takoví idioti, že věří náhodnému chlápkovi, který kdyby jim řekl jezte vlastní hovna jsou zdravé tak to udělají  baví se s náhodným chlápkem a pak vyhazují za jízdy hamburgery (Děti ze Somálska na ně ty by je naučily vážit si jídla) . 60 procent ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem dlouho neviděl žádný thriller, takže mi to nepřišlo tak špatné. Samozřejmě tu nechyběly obezličky, které jsou nutné aby se člověk dostal do podobné situace jako hlavní "hrdinové". Působivější mi přišla první část za volantem, hodně mě bavila útočná zbraň a výsledný psychedelický závěr. Už to nechci znovu vidět, což je možná v tomto případě pochvala. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Tento thriller s komediálními prvky staví na tom, že když jsou lidé retardi a chovají se k sobě jak dobytek, může se to leckdy dost dramaticky vyhrotit. Nic naplat, myšlenka je to nosná a navzdory tomu, že scénář místy pokulhává a děj vykazuje různé nelogičnosti, je to pořád docela koukatelný oddechový film, jenž obsahuje i morální poselství, a sice, že mladší osoby by se ke starším lidem neměly chovat hrubě. Ne každý „dědek“ je stejný. Některý se dokáže parádně nasrat a pak začne konat. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že takhle jsem se nepobavila už dlouho. Film "Vyšinutý" v trošku jiném kabátku. Tvůrci tady určitě zapomněli doplnit, že se jedná o komedii, a v tom případě by ode mě měli celých pět hvězd! Takovou koncentraci blbců na jednom místě, to se jen tak nevidí. Stáhnuté kalhoty a hlava bouchlá dveřma při zběsilém couvání, to už jsem se chcechtala nahlas. Rodinka opravdu k pohledání. I přes všechny nesmysly ale musím říct, že si to moji pozornost udrželo a mělo to i pár napínavých momentů. Ale každý na vlastní nebezpečí! 3*/5. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor je špatnej až na tu starší dceru. Příběh je prostě špatnej, postavy až na tu holku jsou fakt na nic a hudba ujde. Za mě 1/10. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Žmariapana,dlho som nevidel tak debilný film.Miestami som váhal či nesledujem paródiu.Komplet celá rodina retardovaná na čele s tatkom, ktorý je taký pičus, že sa to len tak nevidí. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Sakra ten začátek mě bavil! Odrovnaný a nejspíš i otravný cyklista a pak následuje nervní fotřík, který je již sbalený, připravený a snaží se jen narvat rodinku do auta, aby vyrazili včas na oběd k rodičům a nejspíš se i vyhnuli dopravní špičce. Manželka kontrolující jeho rychlost a následná hádka gradující nesmyslnou, nebezpečnou a hlavně naprosto zbytečnou dopravní situací. Adrenalin, naschvály a machrování. To je každodenní situace na dálnici. Jde jen o to, jak se s tím kdo umí vyrovnat. Takže tu máme velmi známou zápletku, která musí zaujmout každého řidiče. Tento film ukazuje, jak to dopadne, když se s tím vyrovnat neumíme. Je to odstrašující případ. Ukázka šílenosti a lidské duševní slabosti. Mám rád filmy z tohoto těsta. Je to opravdu velmi zábavné a vždy aktuální. Bohužel však druhá polovina filmu je již slabší a plná scénáristických sračiček - jakoby nevěděli, jak dál. Ač by se dalo říct, že to má brutální spád, mě se to nelíbilo. Snad to bylo tím, že se vše netradičně odehrávalo ve městě a navíc za bílého dne. Asi jsem čekal nahánění po lese. Určitě mi ale vadilo neustálé utíkání před kmetem v deratizačním obleku a celková pasivita hlavy rodiny, která vyloženě bolela. Ke konci jsem měl pocit bezbřehé neschopnosti a umělé bezradnosti. Ten konec stál prostě za hovno. Ponaučení z filmu: 1. Nejezdit jako prase a nepodléhat chvilkovým návalům vzteku a emocím 2. vozit sebou v kufru auta aspoň mačetu či pajcr 3. nesrat lidi s bílou dodávkou. Já první dva body splňuji a vy? Podobné filmy: Jezero smrti.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, kde psychicky labilného človeka vytočí jedna rodina (hlavne hlava rodiny), ktorá ide na návštevu k starým rodičom. Potom už nasleduje naháňačka, kde psychický (a fyzický) teror sa postupne zvyšuje. Z hľadiska celej koncepcii film je na strednej úrovni. Ten záver ma znepokojuje – čakal som iný smer a iné vyvrcholenie. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No, jsou filmy, ktere maji dobrou myslenku a zpracovani stoji za prd. A pak jsou zase treba filmy, ktere jsou logickou blbosti od zacatku po konec, ale dokazou si drzet napetovou linku po celou dobu. A tak to vidim tady ja. Krom toho napeti je to blbost hodna Primy MAX. No ale neva, na vecer, kdy nechci nad nicim premyslet a nic resit, ideal.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Běžná cesta autem odněkud někam, dokud se neobjeví nějaký šílenec ohrožující život. Odkaz snímku Stevena Spielberga ' Duel' (1971) stále žije a stále inspiruje filmové tvůrce ke vzniku podobných příběhů napříč nejrůznějších situací. Hned na začátku je ukázáno oč se jedná a poté se rozjede příběh začínající typickou situací na dálnici, jakou určitě zažil leckdo. Protože totožnost psychopata známe, nedá se nepřipomenout také třeba snímek 'Stopař' (1986). Hororový road movie o čtyřčlenné rodině jedoucí za prarodiči, které začne ohrožovat postarší člověk odhodlaný zaútočit postřikem na krysy má veškeré předpoklady dramaticky podráždit divácké smysly.  I když snímek vyznívá spíše televizním dojmem, filmaři skutečně odvedli kus poctivé práce. Z jedné strany to vypadá jako obyčejný rodinný film, z druhé strany děsivý thriller. Děj příběhu se nějak netáhne a jde stále strmě k věci. Dokud se dějství odehrává na silnici, je to skutečně jízda. Změna však nastává ke konci filmu, kdy se drama ze silnice přesouvá do obytného domu. Na scénu se tak dostanou i zmínění prarodiče, což už vypadá, jakoby se v tu ránu jednalo o zcela jiný film. Ten je i tak vzrušující, neboť dokáže diváka zatlačit do sedačky v očekávání, co všechno z toho ještě vzejde. Děti křičí hrůzou, matka je také vyděšená, avšak snaží se nepříjemnou situaci nějak řešit a otec od rodiny, který je v podstatě příčinou nesváru s pronásledovatelem, každou chvíli dělá další neuvážená rozhodnutí. Po žánrové stránce je snímek tedy uspokojivý. Vývoj děje odsýpá, nezdržuje zbytečnostmi a zanechává filmový zážitek, i když je to vlivem známé dějové šablony skutečně všechno předvídatelné. ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

Reklama

Reklama