Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V jedné lucemburské vesnici, kde každý skrývá nějaké tajemství, vyšetřuje drsný inspektor Luc Capitani podezřelou vraždu patnáctileté holky. (Netflix)

Recenze (16)

vitekpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi prvni moje Lucemburska podivana... Serial neni spatny, je to hodne podobne nasim tv detektivnim serialum. Trosku moc pribehu najednou, ale jinak ok. Na nudna zimni odpoledne v pohode. 3+ ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia vykrádačka! Nielenže to veľmi okato pripomínalo Horkú chuť sedmikrások, ktorá bola natočená skôr (nevyjasnené zmiznutie, miestny blázon, drogy, mŕtvy pes, totožnosť dievčiny...), ale bolo to aj mizerne natočené. Neviem, či si ľudia myslia, že keď si pozrú nejaký dobrý seriál, trochu pozmenia dej (až je napokon ich sprostosťou stupídny a predvídateľný), natočia ho, tak nik nepríde na to, že je to minimálne 50% plagiát? Otrava... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3xHIP HIP HURÁ!!! To jsem si, ale smlsla na pořádné krimi lahůdce. Svižně to odsejpalo, stopáž výborná, zápletka perfektně zapletená a kdo tvrdí, že to věděl už od začátku, tak kecá a nevidí si na špičku nosu. Když se případ odehrává v malé vesnici, kde je omezený počet podezřelých, tak si může myslet, že je to jasné, ale ono není. Každý má nějaké máslo na hlavě a kostlivce ve skříni, ale důležitý je motiv a ten se tu neustále mění a s ním i podezřelí. Herecký ansámbl mě bavil a celé to bylo prostě výborné. A závěr seroše byl možná očekávatelný, ale rozhodně ne tuctový ani běžný. Za mě 95% ()

catt 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové guilty pleasure, ale kvalitou je na úrovni českých krimi z Novy a Primy, zajímavé jenom jazykově. Dokoukal jsem, tak je to na dvě hvězdy, ale bylo to těsně. ()

Zuzato 

všechny recenze uživatele

Něco shnilého je ve vesnici Manscheinske. Nejvíce mi to připomnělo Belfera. Jen ten hlavní hrdina a policejní trouba nic moc... ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Ano Skeksiku máš naprostou pravdu, ale to by asi nevadilo tomu, kdo ještě neviděl něco podobného. Problém,je, že po dvou dílech člověk už tuší kam to směřuje a nemýlí se (dvojčata, místní blázen apod.), je to zbytečně uměle natahované nesmyslnými záběry, některé role herecky nezvládnuté, a plné nelogických chování postav. A celý případ by byl fakticky vyřešen během dvou dnů na základě lokalizace telefonů hlavních postav, ale možná to v Lucembursku nemají. Doporučuji se seriálu vyhnout! ()

uhlerado 

všechny recenze uživatele

zaujimavy jazyk ta lux...stina serial vyborne zmaknuty, samozrejme temu uz viac okrat omletu sme videli v PL Belferovi alebo belgickom uz neviem ako sa volal. zaujimavi herci, su to aj tak ini ludia ako my, citit, ze mali inu historiu. tematicky dobre spracovane a herci fajn. Luxemburčina je od roku 1984 tretím úradným jazykom Luxemburska. Pre väčšinu obyvateľov je materinským jazykom, po francúzsky a po nemecky sa učia v škole a 99% ovláda aspoň jeden z týchto jazykov; väčšina vzdelaných mladých ľudí zvláda takisto angličtinu. ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Náhled do života v lucemburské vesnici a zjištění,že problémy jsou v západní civilizaci totožné. Jen nevím, jestli je to uklidňující, nebo zneklidňující. ()

xlukash 

všechny recenze uživatele

Dobrá kriminálka. Chvilku mi trvalo si zvyknout na jazyk. Dovoluji si říci, že jsem měl jasno kdo tu holku zabil hned z kraje. Blázen ani učitel nebyl v mém hledáčku, taky proč? Přeci nevykecaj hned na začátku kdo za vše může. ()

Sheelle 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka. Jinou Lucemburskou detektivku neznám, tak nemám srovnání. Dost podobná německému stylu. Hodně rozvláčné, lehký nádech tajemna. Nijak mě to neoslnilo. ()

avogrebnork 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo náročné. Ne vyloženě špatné ale velmi dlouhé. Přestože epizody trvaly okolo 26 minut,  měla jsem co dělat abych to dala. Určitě zajímavé vyústění. ()

Reklama

Reklama