Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je vláda Spojených států konečně najde, nezávisle žijící Foxovi utečou, aby začali nový život. (Apple TV+)

Recenze (6)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedený start seriálu, který perfektně zrežíroval Rupert Wyatt ( režisér prvního dílu Zrození Planety opic ). Přiznám se hodně mě to pohltilo, veškeré to dění mě baví a zajímá mě co bude dál. Má to svižné tempo, děj plyne rychle a posledních plus mínus 15 minut jsem do toho byl pěkně zažraný. Poslední scéna super, to jsem nečekal, pěkný :-). Knížku jsem nečetl ( vůbec nevím o čem to je ) a film jsem taky neviděl. O to více nad tím dějem přemýšlím a nebýt Justina Therouxe nejspíš bych si tohohle seriálu jen tak nevšimnul. Theroux je v současné době můj nejoblíbenější seriálový herec ( viz seriál The Leftovers - doporučuji ). Zbytek obsazení hrozně fajn. Hodnocení mezi 4-5 hvězdy..... po dlouhém uvážením to nechám na 4. Těším se na další díly. :-) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Nemám to načtené a původní film s Fordem jsem (zatím) neviděl, ale první dojem z toho příběhu mám ten, že to je jako stvořené pro televizi. Ostatně kde jinde vytěžit napětí ze zápletky okolo rodiny prchající před zákonem, který jí je neustále v patách? Úplně mě to vrátilo do éry seriálů jako 24 nebo Ztraceni, kdy je z toho nejvíc cítit ta akutnost, ten spěch, který veškerý děj žene mocně kupředu. Nehledě na to, že Justin Theroux a Melissa George jsou instantně můj nový oblíbený seriálový pár. On je tak trochu MacGyver, ona je chytrá, ale zároveň i dost švihlá, a společně mají problém. Jaký? To zatím nevíme, neví to ani jejich děti, ani lidi, co jim pomáhají. A já to celé žeru i s navijákem. Jinak Rupert Wyatt (Zrození Planety opic) předvedl v prvních dvou epizodách skvělé řemeslo, trochu mě zklamalo vyřešení závěru té druhé (nechce se mi to psát ve dvou komentářích, ale geniální scéna s Hankem na poušti z Breaking Bad mi tady přece jen prosvištěla hlavou), jinak ovšem hlásím velkou spokojenost a jediný důvod, proč už nejsem na pěti hvězdách, je ten, že si to šetřím na budoucí děj, kde se to musí zákonitě ještě mnohem víc zvrhnout. 8/10 a Apple jede. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Môôôže byť. Nemáme tucha, o čo ide, len že ich štát nesmie dostihnúť a že sú relatívne chytrí rôznymi spôsobmi a majú dve teenage deti a práve im expirovala ďalšia identita, čo dokazuje hlavne večne plné spätné zrkadlo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amerika kupuje, jí a prodává odpad. Konzum, politika, sobectví. Tihle nebo tamti přestali spotřebovávat, tak je prostě vyhodíme. Dcerka by ráda telefon, nevzpírající se synek má při dopoledním „vyučování“ tělocvik, matka potají volá svým rodičům a otec vynálezce má plnou hlavu nápadů. A starostí, protože kvůli svému zápalu „špatným směrem“ je neschopný uživit rodinu a hrozí, že přijde o dům. Holt o mašinu proměňující oheň v led jaksi není zájem. Sedmidílná série, kterou inicioval synovec autora předlohy Paula Justin Theroux, vypráví o úskalích pokroku a o společenské kritice v podobě rodiny, která prchá před civilizací. A před vším, co je s ní spojeno. Ptá se na podobné otázky, na které se pokoušel odpovědět Peter Weir v roce 1986 společně s Harrisonem Fordem, v jehož chování se střetávaly znaky geniality a šílenství. A který rovněž zbytku rodiny nedával moc na vybranou. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama