Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Foxovi si najmou dva převaděče, kteří jim slíbí, že je vezmou přes hranice Spojených států do Mexika. (Apple TV+)

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hm, natočené pořád skvěle, ale asi budu mít zásadní problém fandit tomuhle typu postavy, kterou hraje Justin Theroux. Tyhle sobecké alternativní radikály, kteří pro svoje pomatené ideály ohrožujou všechny kolem, bych mlátil lopatou po hlavě. Snad pomůže bližší odhalení jeho minulosti. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„My nejsme tvoje rodina, tati. Jsme tvoje publikum!“ Zatímco syn Charlie se moc nevzpírá a otce Allieho si lehce idealizuje, rebelující dcerka Dina stojí na scestí a dumá nad tím, co její zaslepený otec vlastně vládě udělal. Odpovědi ovšem nepřicházejí. Konzum, snobství, lobbismus, politika, sobectví. Život se má prožít, ne přežít. Cestou ven má být úprk do Mexika. Charismatický Justin Theroux nám postupně dokazuje, že hrozbou pro své okolí bude i on sám. Nicméně právě množství nezodpovězených otázek, pomalejší tempo a poměrně vzdálená charakterizace postav body navíc určitě nepřináší. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Což o to, natočený je to pěkně. Ale mám takový tušení, že bude trvat tak dvě série, než nám někdo vysvětlí, co vlastně rodinka provedla. A já tuhle lacinou strategii, jak diváky napínat a lákat na pokračování, fakt nemám rád. V podstatě se jen utíká a zatím to nemá žádnej příběh. Snad bude další díl lepší. ()

Reklama

Reklama