Reklama

Reklama

Karel Gott - Zůstanu svůj

(TV film)
  • Slovensko Karel Gott: Zůstanu svůj

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální pořad, který dokumentuje průřez kariérou Karla Gotta. Na zážitky s mistrem vzpomíná například Eva Pilarová, Lucie Bílá, Marcela Holanová nebo Petr Janda. Jitka Zelenková pak promluvila o jejich společných cestách po Německu, kde se mistr těšil rovněž obrovské oblibě. Dokument plný jeho největších hitů je poctou mistrovi Karlu Gottovi! (TV Nova)

(více)

Recenze (19)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hudební dokument o Karlu Gottovi je v podstatě (pouze a bohužel) průřezem jeho velmi úspěšné kariéry, od prvních krůčků na pódiích přes první hity ke Zlatému slavíkovi a usazení na trůn české hudební scény, nesporným talentem a pracovitostí docílil toho, o čem jiní zpěváci jen sní... S ohledem na skutečnost, že ten smutný den přišel a mně se nezadržitelně valily slzy, přihazuji čtvrtou hvězdičku pod vlivem emocí... Tak nějak s úctou... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám to hodně daleko a tak nemohu položit kytičku a zapálit svíčku před zpěvákovým domem Na Bertramce v Praze a tak jsem mu věnovala vzpomínku i svíčku u televize doma. Jsem ráda, že ho ČT připomněla v jeho začátcích i v letech zcela nedávných. Trochu mi vadily vkládané vzpomínky jeho přátel. Řeči nebylo třeba, každý divák a posluchač, který si ho vážil, prožíval svůj smutek sám. ()

Reklama

harvy 

všechny recenze uživatele

nechapem tento pocin. Pan Gott nikdy nebol moj oblubenec, ale napriek tomu viem ,ze pan Gott je legenda, ktora v Ceskoslovensku nema obdobu a navzdy zostane neprekonatelnou Ikonou a preto sa velmi cudujem ,ze vznikol tento ako to nazvat hovoreny prehlad jeho karierou. Ziadna emocia nic. Niekto tak vynimocny si zasluzi monumentalny dokument a verim ,ze jedneho dna sa ho dockame ,ale toto nieje ziaden dokument len akasi reportaz. Reziser nemal absolutnu ziadnu uctu je to hanba ,ze nieco taketo vzniklo !!! ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hovořit o tomto dokumentu jako o uměleckém počinu by bylo značně nadnesené, je to pár písniček proložených mluvícími hlavami. Vzhledem k tomu, že spatřil světlo televizní obrazovky v den, kdy vešla ve známosr informace o Gottově smrti, parazituje na této skutečnosti. O Gottovi mluví všichni zúčastnění krásně, ale to není zásluha Novy, nýbrž Gottova. Pokud bych hodnotila Gottovu osobnost, určitě by to bylo za pět. Mám-li však hodnotit tento dokument, který se zařadí po bok mnoha dalších a nijak nevybočí z řady, jsou to slabé tři, a to pouze za fakt, že k vyjádření ke Gottově práci také konečně někoho napadlo přizvat hudebního publicistu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Natočeno toho bylo o goťákovi dost, ale zde jsou nejen zastoupeny jeho velké hity, ale také vzpomínky, které třeba mnohokrát nezazněly. Dozvídáme se věci, které možná málokdo věděl, ale určitě tušil, hlavně o jeho cestách do Německa. Dobré je, že je pořad vyvážen hudebním publicistou. 60 minut jsem se nenudil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama