Reklama

Reklama

Karel Gott - Zůstanu svůj

(TV film)
  • Slovensko Karel Gott: Zůstanu svůj

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální pořad, který dokumentuje průřez kariérou Karla Gotta. Na zážitky s mistrem vzpomíná například Eva Pilarová, Lucie Bílá, Marcela Holanová nebo Petr Janda. Jitka Zelenková pak promluvila o jejich společných cestách po Německu, kde se mistr těšil rovněž obrovské oblibě. Dokument plný jeho největších hitů je poctou mistrovi Karlu Gottovi! (TV Nova)

(více)

Recenze (19)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hovořit o tomto dokumentu jako o uměleckém počinu by bylo značně nadnesené, je to pár písniček proložených mluvícími hlavami. Vzhledem k tomu, že spatřil světlo televizní obrazovky v den, kdy vešla ve známosr informace o Gottově smrti, parazituje na této skutečnosti. O Gottovi mluví všichni zúčastnění krásně, ale to není zásluha Novy, nýbrž Gottova. Pokud bych hodnotila Gottovu osobnost, určitě by to bylo za pět. Mám-li však hodnotit tento dokument, který se zařadí po bok mnoha dalších a nijak nevybočí z řady, jsou to slabé tři, a to pouze za fakt, že k vyjádření ke Gottově práci také konečně někoho napadlo přizvat hudebního publicistu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Líbili se mi komentáře umělců. Třeba "Pilarky" "když se lidi smějí, tak je to takový tlačený, ale ten Karel když se smál, tak to bylo naplno a smichem nakazil". To myslím mistra nejvíc vystihuje. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hudební dokument o Karlu Gottovi je v podstatě (pouze a bohužel) průřezem jeho velmi úspěšné kariéry, od prvních krůčků na pódiích přes první hity ke Zlatému slavíkovi a usazení na trůn české hudební scény, nesporným talentem a pracovitostí docílil toho, o čem jiní zpěváci jen sní... S ohledem na skutečnost, že ten smutný den přišel a mně se nezadržitelně valily slzy, přihazuji čtvrtou hvězdičku pod vlivem emocí... Tak nějak s úctou... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Upřímnou soustrast celé rodině,rozdával jste radost generacím a tenhle pořad je hezká ukázka vašeho života.Děkujeme.Za mě nejen za pořad pět hvězd ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Průřez výjimečnou kariérou talentovaného, noblesního a pracovitého člověka, který byl pevně svázaný s mou zemí a s mým životem, aniž bych si to uvědomovala. Protože tak už to prostě bývá, že teprve zpětně poznáme a doceníme, co jsme měli ... a co jsme ztratili. On byl pevný bod v malém vesmíru každého z nás. Stálice - maják, na který byla jakákoli bouře krátká, protože svítil velice jasně a vytrvale ve všech časech našich osudů. Šel nám příkladem. Učil nás radosti ze života, slušnosti, lásce a pokoře, aniž by poučoval. Prožil velice plný a bohatý život - a dělal jen takové ústupky a kompromisy, které si dokázal obhájit sám před sebou ... aby mohl dál veřejně vystupovat ve své vlasti. Protože chtěl především rozdávat radost - a vždycky mu záleželo na těch, pro které zpíval. Zůstaly písně - osiřelé, ale připravené ... aby žily dál mezi námi - a S NÁMI. Děkuju Vám, Mistře. Sbohem ... a pokoj Vaší duši. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám to hodně daleko a tak nemohu položit kytičku a zapálit svíčku před zpěvákovým domem Na Bertramce v Praze a tak jsem mu věnovala vzpomínku i svíčku u televize doma. Jsem ráda, že ho ČT připomněla v jeho začátcích i v letech zcela nedávných. Trochu mi vadily vkládané vzpomínky jeho přátel. Řeči nebylo třeba, každý divák a posluchač, který si ho vážil, prožíval svůj smutek sám. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Krásný pořad, krásný život, krásná slova, krásné písně. Krásné uctění Mistrovy památky. Za hudebního publicistu taky plus. Ach, 2.10.2019 byl opravdu strašlivý den... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pekný spomienkový hudobný dokument, kde je hovorené slovo až na treťom mieste. Akoby ho televízie mali pripravený práve na takúto smutnú príležitosť. –––– Přepočítal jsem svoje dny a zjistil, že mi jich ještě pár zbývá. A nic nekončí, dokud se zpívá... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dokument kde sú skoro všetky hity veľkého majstra. A známe osobnosti o nom rozprávajú. Odišla legenda. Nepozerávam veľmi dokumenty ale toto som musel. 4* ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Natočeno toho bylo o goťákovi dost, ale zde jsou nejen zastoupeny jeho velké hity, ale také vzpomínky, které třeba mnohokrát nezazněly. Dozvídáme se věci, které možná málokdo věděl, ale určitě tušil, hlavně o jeho cestách do Německa. Dobré je, že je pořad vyvážen hudebním publicistou. 60 minut jsem se nenudil. ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Král zahraničních předělávek. Určitě dobrej zpěvák, ale...výměnou za kariéru budu držet hubu a makat a platit daně. Na těchto lidech systém stál a přinášeli jim valuty. A nejlíp když zpívali stupidní texty o hovně. On mohl, jiní nemohli, protože jejich postoj nebyl v lati. "V roce 1969 a 1970 jsem se postavil se všemi svými spolupracovníky do řady těch, kteří si upřímně přáli normalizaci občanského i kulturního života v naší zemi, a tento postoj jsem jasně vyjádřil činy." To jsou slova z dopisu, který poslal Husákovi, po svým "útěku" do Německa. A ještě ta anticharta...RIP, mistře. ()

harvy 

všechny recenze uživatele

nechapem tento pocin. Pan Gott nikdy nebol moj oblubenec, ale napriek tomu viem ,ze pan Gott je legenda, ktora v Ceskoslovensku nema obdobu a navzdy zostane neprekonatelnou Ikonou a preto sa velmi cudujem ,ze vznikol tento ako to nazvat hovoreny prehlad jeho karierou. Ziadna emocia nic. Niekto tak vynimocny si zasluzi monumentalny dokument a verim ,ze jedneho dna sa ho dockame ,ale toto nieje ziaden dokument len akasi reportaz. Reziser nemal absolutnu ziadnu uctu je to hanba ,ze nieco taketo vzniklo !!! ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Příběh o nejlepším zpěvákovi všech dob. A kdo ví, nejen v České Republice. Zpěv, humor, a nakonec i rodina. To vše stihl. Proslavil se téměř po celé Zemi. Žádný jiný zpěvák toto nedokázal! Mistře děkujeme!!! 👍 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Reklama

Reklama