Reklama

Reklama

Údolí prokletých

(seriál)
  • USA Valley of the Damned

Obsahy(1)

1. Nemožný pachatel: Když je v Prison Valley zavražděna Candace Hiltz, pronásleduje policie jejího problémového bratra. Bez důkazů jde případ k ledu - do chvíle, kdy úschovní skříňka nabídne vodítka.
2. Zpověď vraha: Když v Prison Valley zmizí Lea Porter, obrátí se její rodina na detektivy, aby ji zkusili najít. Jejich pátrání vede k šokujícímu odhalení.
3. Vražedný seznam: Prison Valley je na nohou kvůli vraždě šéfa vězení Toma Clementse. Jak je spojena se smrtí poslíčka s pizzou, Nathana Leona, přede dvěma dny?
4. Nepřítomný otec: Když je v Prison Valley nalezeno tělo Jima Durgana, jeho odloučená manželka a přítelkyně nemají vysvětlení. Další vyšetřování odhalí postupné vražedné spiknutí.
5. Druhý výstřel: Když je před komunitním centrem zastřelena oblíbená žena v domácnosti Dianne Hood, odhalí policisté zradu, chamtivost a posedlost ve vražedném spiknutí milostného trojúhelníku.
6. Jehovistické uhranutí: Svědkyně Jehovova, Pam Candelario, je zabita při vloupání do domu a její manžel brutálně zbit. Případ se změní v jeden z nejpodivnějších, s jakými se policisté setkali. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama