Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Horších 70%. Nesleduju to sice pravidelně, protože jsem obvykle v práci, ale pár dílů už jsem viděl. Není to špatné, nicméně na TOP sitcomy to zdaleka nemá. Je tam dost hluhých míst a občas vtipy vtipné příliš nejsou. Na to, že jsem to viděl jen občas, tak se mi zdá, že jsou tam vtipy dost sobě podobné. Nicméně, i přesto je to stále dost zábavné na to, aby to mělo hodnocení okolo 60%. Howgh! ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Fajn komediální seriál, který vás zabaví, k žehlení a podobným nudným domácím činnostem je jako dělaný, stejně jako k pauze mezi učením se na zkoušku... ale jinak je to spíš slabší průměr, jediný, kdo pořádně hraje, je Reba, a ty střelené a hlavně neskutečně hloupé postavy vás po čase opravdu začnou dohánět k šílenství. ()

Reklama

onden85 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářská texasanka vychovala flundru co ji zbouchl absolutní idiot, prosřední dcera je silně narušená a syn je jedním slovem blbec. Do toho je tu bývalý manžel, chorobný prasák, který přefikl i škaredou ženskou, pro kterou je označení blbá blondýna neskutečnou pochvalou. A tento galimatiáš zapříčiňuje tu údajnou zábavu, která je v 99% trapná... ()

Drakex 

všechny recenze uživatele

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-) ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohodovějších a nejpříjemnějších seriálů (sitcomů), které jsem měl kdy tu možnost sledovat. Po shlednutí posledního dílu musím konstatovat, že mi tahle střeštěná rodinka bude chybět. Jako úplný vrchol seriálu považuji rozhovory mezi Vanem a Rebou, které prostě neměly chybu. Upřímně sem se u nich pobavil. (Po požáru v domě.) Van: To je i tvoje vina! "Je mi strašná zima." Tak se obleč ! Cheyenne: Jasně Vane, řekla jsem, je mi strašná zima, tak co kdybys zapálil dům ! ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)

Reklama

Reklama