Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Tsuki003 k tomuto seriálu (1)

Deník zasloužilé matky (2001) 

Pro někoho možná dost nepochopitelné, ale tohle mi prostě na jistou dobu přirostlo k srdci. Ačkoli všude kolem je sitcomů na stovky, tenhle je mi něčím blízký. Herci jsou ve svých rolích neuvěřitelně sympatičtí a i přesto, že v reálném životě bych jí natáhla jednu ocelovou tyčí, Barbra Jean je úžasná postava. Líbí se mi, že i přes komediální zpracování se tam mihnou "vážné" okamžiky. I když je tahle seriálová rodinka dost trhlá, jsou mnohem víc rodina, než já a mí příbuzní. Možná proto mě oslovila. Vážím si toho, že Reba McEntire je velmi přirozená, a taky Scarlett Pomers za to, že dokázala překonat svou anorexii a vrátit se do seriálu, kde její postava výrazně chyběla. Kyra by zasloužila víc prostoru. I přesto všechno ale nedám pět hvězd, protože přece jenom ty poslední dvě série byly slabší a charaktery postav se trochu změnily. Škoda, že všechno jednou skončí (minimálně to platí u seriálů - těch normálních...). P.S.: Jsem to jen já, nebo se vám taky líbí Melissa Peterman (Barbra Jean) víc, když má nějaký to kilčo navíc? :) ()

Reklama

Reklama